-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Csináltam egy Madelena Ghenea megaposztot mer ez a csaj jó nézzétek meg nagyben is a képeket [link]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
GrandeP
addikt
Eladó egy 19XX-es Danuvia, darabokban, képen látható állapotban, forgalmija és kerekei nincsenek meg...
Törődést igényel: semmije nem jó, semmi nem működik rajta, ezek egy része nem is lesz soha jó. Megvetted, hát így jártál.
Kis ráfordítással OT vizsgára vihető: gondoljon egy nagyon nagy összegre. Szorozza meg hárommal, és ha ez rendelkezésére áll, akkor már csak egy mesterembert kell keresni, aki megcsinálja és levizsgáztatja. Soha nem lesz kész.
Nagyon jó felújítási alap: csak mazohistáknak ajánlom, illetve aki legalább két egymást követő héten nyert a lottón ötöst.
Különleges és ritka autó: a szomszédnak nem volt.
Egyedi modell: nincs hozzá alkatrész.
Csak növekszik az értéke: most nulla, száz év múlva talán egy lesz, de a vételi ár felét soha nem fogja megközelíteni sem.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Fantomas80
tag
válasz TeeBee73 #5138 üzenetére
Nem vagyok mazo
csak eme világvárosba s eme környéken örüljek hogy ez egyáltalán van.
Lehet választani szolgáltatót van az Invitel és van az invitel
Ennyi az ösz lehetőség.De többi gépen mükszik csak az enyémen nem ezt nem vágom !
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
válasz Fantomas80 #5209 üzenetére
ÉS holnap meg elvileg "szolgáltatás javítás" lesz, tehát készülj fel, h vissza esel a kőkorszakba...
faxModem sebességű net, 3 csatornával amiből kettő hangyás, a harmadikon meg az elöző kettő szellemképe és hangja...
-
GrandeP
addikt
Na azé, már azthittem h semmit sem tanítottam nektek az évek alatt!
-
GrandeP
addikt
Grande tánc....
Készülődés a vasárnapra... a beteg állat...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Két esetet tudok elképzelni...
1, A tipikus tök gyopa sofőr, 1-esben, csúsztatott kuplung fordul.... mert hát pótós ifat húz maga mögött és közben nitroglicerint szállít.. ilyenből mostanában egyre több van..
2, Jött a motoros, 400-al, mert jó idő van, és egyébként is megy a moci.... és vagy nem merte, vagy nem tudta, vagy azthitte addigra elfordul az autó, lásd 1-es, vagy csak szimplán topa volt ez is...
Jobban elolvasva, kihagyva a fogalmazásbeli hibákat, ez akkor a nagy kanyarból fordult ki olyan ívben, h nem láthatta főutat ahol nagy sebességgel jött a mocis...
Tehát nem a főútról, hanem a főútra fordult...Mindenesetre csoda h életben van a mocis, figyeld h beleállt a kocsi hátuljába...
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #5207 üzenetére
Ha most nem lenne születésnapod, akkor megkérdezném, hogy ennek a hirdetésnek a nagy részét te írtad-e a totalcar nepperűző rovatba az elmúlt pár napban
De amúgy isten éltessen"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
Keresek hűtőszerelőt....
Olyat, akinek megmondom gyakorlatilag a cikkszámát a hibás dolognak és megrendeli oszt beszereli...
Mert olyan ismerek én is aki...
"Óóó főnök nem úgy van az, bevizsgáljuk 20k-ért, majd akkor kiderül h mi baja, és majd megrendeljük, meg akkor már ez is meg az is... 5 hétig náluk van és egyébként akkor meg jól müködik és ezért nem is cserél semmit csak bevizsgálást számol "
Szóval olyat én is ismerek aki lehúzna... gariban volt már ez az alkatrész kétszer cserélve, (és ráadásul random hibás, tehát ha kikapcsolom 1 órára, akkor után hetekig jó a hűtő)
ezért tudom h mi kell...
Sőt tovább megyek, még akár én is beszerelem, csak megrendelni nem tudom, mert magányszemély vagyok...
Nem sos de azért jó lenne minél hamarabb...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bubi92
őstag
mondjatok valami hétfő estére való lazulós, nevetős filmet.
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
akom
őstag
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #5221 üzenetére
Küldd el privátban az alkatrészcikkszámát, megnézem mit tehetek, de beszerelned magadnak kell valószínűleg.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
M_o_g_y_i
őstag
Tíbít meg elnyelte a Pilóta.
Fel akartam hívni, de rájöttem nincs meg a száma.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
Leálltam a kisbolt mellett, gondoltam felhívom, bemenni mégsem akartam egyből meló után, tiltja a "vallásom". Mármint ha a jogsim forogna veszélyben...
Tehát "színeset ásított".4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
válasz GrandeP #5217 üzenetére
Én ennél jobban összecsuktam a motorom, meg a másik fél autóját is (még a hátsó híd is leszakadt róla...), mégis élek
A mocinak az első és a hátsó kereke egymás mellett volt a csattanás után"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RPI5 Aktív hűtés + Alu ház + gyári Pi5 táp+128GB Samsung Slim Fit tároló (400MB/s olvasási sebesség)
- Toshiba Tecra Z50-A, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-4200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garan
- Toshiba Tecra A50-C, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
- Toshiba Tecra A50-C, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
- Toshiba Tecra A30-C, 13,3" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest