Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Lehet hülyeséget kérdezek, de ilyen estben, magát az épületet, amibe elhelyezik, nem lehet "erősebben" klimatizálni? OK, tudom, ez plusz költség.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz Geri Bátyó #2 üzenetére
Az OK, feltekerem a venti fordulatszámát! Tudomásom szerint, az ilyen szerver termek eleve légkondicionáltak, nem kis mértékben, szóval nem mindegy a ventiknek a környezeti levegő, erre gondoltam.
(mondjuk az igaz, hogy ez eleve vízhűtéses, az felett elsiklottam , így a környezeti levegő hőmérséklete nem befolyásol akkorát)
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem, itt igazából magát a hűtőrendszert kell hatékonyabbá tenni. Nem katasztrófa ez, mert a komponensek működnek, csak túl közel vannak egymáshoz a jelenlegi hűtőteljesítménnyel. Szóval ez viszonylag gyorsan áttervezhető dolog. Még azt sem hiszem, hogy nagyon nagy pluszköltség lenne, inkább csak az áttervezéssel járó időkiesés a gond.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
cucka
addikt
válasz Geri Bátyó #2 üzenetére
De, szervereknél a hűtés leginkább arra hasonlít, hogy "bekapcsolod a légkondit, ha túlmelegszik a procid".
Egy rack szekrény ezekből a blackwell-ekből fogyaszt úgy 100 kilowattot. Képzeld el, hogy beraksz kettőt a nappalidba ebből, akkor 10 perc múlva szauna hőmérséklet van a szobában, és tök mindegy, hogy vízzel vagy levegővel hűtöd, mert nem fog lehűlni .
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stellar Blade
- Elden Ring
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700G (8 mag/16 szál) -RADEON GRAPHICS -Új 16/32GB DDR4 - M.2 SSD - GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Középkategóriás Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 GB Nvme SSD
- Retro PC - P5QL Pro/Core2 Duo/3GB RAM/NO HDD
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer PC : I5 4690K / RX 590 8GB / 24GB DDR3 / 240SSD+1TB HDD
- iMac 24" M1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest