- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Elveheti az USA a Chrome-ot a Google-től
- Béta iOS-t használók topikja
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Az odáig rendben van hogy addig míg Önmaguknak nem képesek normális körülményeket biztosítani addig nem gondolkodnak gyermekvállaláson.
Csak épp nem tudják vagy nem akarják megtalálni azt a pontot, hogy na most akkor aztán minden megvan, mert akkor meg a csillagok állása meg stb. jönnek a kifogások.
és hát a gyermekvállalás áldozatvállalással is jár, és mindenki 1. helyen említi a pénzt,
közben meg csak arról van szó hogy nem akarja feladni kényelmét, függetlenségét stb.Ismerek olyan párokat akik nagyon megengedhetnék maguknak hogy vállaljanak még 1 vagy 2 gyereket, de a fentebb felsorolt okok miatt szintén nem teszik.
Mert a második ill. harmadik gyerek is plusz áldozatvállalással is jár.megy a duma hogy a kisebbség többség lesz.
pont ilyen emberek ne sajnálkozzanak ezen ha nem tesznek ez ellen semmit, ha még Önmagukat se tudják reprodukálni.
Most nem kezdek olyanba hogy társadalmi felelősségvállalás...szerintem jó páran nem írogatnánk itt, ha Szüleink is így gondolkodtak volna.
és nem arra gondolok hogy nyomorba gyereket szülni, mert ezt már írták közben, meg hasonlóval kezdtem
hű de mit is akartam, majdnem komolyra sikerült
neménvótam[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RPI5 Aktív hűtés + Alu ház + gyári Pi5 táp+128GB Samsung Slim Fit tároló (400MB/s olvasási sebesség)
- Toshiba Tecra Z50-A, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-4200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garan
- Toshiba Tecra A50-C, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
- Toshiba Tecra A50-C, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
- Toshiba Tecra A30-C, 13,3" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest