- Microsoft Outlook topic
- Bittorrent topik
- Már nem hisz a nagy európai EV-forradalomban a Ford
- Visszavonta az Intel és a Qualcomm Huawei-hez kiadott exportlicencét az USA
- ASUS routerek
- HBO Max & OD topic
- Bocsánatot kért az Apple, mert nagyon mellélőtt a legutóbbi reklámjával
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TP-Link Archer C5 - AC1200 router
- SketchUp
-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John3:16
csendes tag
válasz sortiefish #59685 üzenetére
Szia,
Előáztattunk 2-3 bar-on (a poti min. állásában) az első cseppek megjelenéséig (kb. 6-8 mp), aztán 9 bar végig.
Ha nincs nyomásszabályzód vagy tágulási tartályod, hogy előáztass, akkor kipróbálhatod a gőzcsapos módszert is:https://www.youtube.com/watch?v=OcEVVqAXSiE
Elég sötét a videó, de azért látszik, ahogy emberünk a csapolás kezdetén rögtön részben kinyitja a gőzcsapot, hogy megossza a felépülő nyomást a főzőfej és a gőzkar között, majd fokozatosan visszazárja, amint az első cseppek megjelennek.
-
norkov84
tag
válasz sortiefish #59685 üzenetére
Szia!
Laci megelőzött és leírta az 59699-ben
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest