Új hozzászólás Aktív témák

  • norkov84

    tag

    Sziasztok!

    Víz téma: agyalok BWT pult alatti szűrőn, hogy kiváltsam a BWT kancsót (felszabadulna a hely a pulton, plusz a nagy szűrőt ritkábban kéne cserélni, és kv élményben is lehet előre lépés lenne).
    BWT-s emberekkel beszélve nem tudták nekem konkrétan megválaszolni, hogy a "lakossági" Aqa drink pure mennyiben adna más végeredményt a "vendéglátós" Bestmax premiumhoz képest, csak azt hogy nagyjából ugyanazt. Azt tudom, hogy utóbbit többen használjátok elégedetten, bár ahogy nézem, ha háromutas csapteleppel szeretném (márpedig igen), akkor árban többre jönne ki, mint az Aqa drink pure szett. Plusz úgy kellene hozzá összelegózni a csapon kívüli dolgokat is, nem találok idehaza átfolyásmérős, szűrőtartós szettet, szemben a gyakorlatilag plug&play Aqa drinkkel.

    Valakinek tapasztalata Aqa drinkkel vagy egyéb BWT pult alatti szűrővel? Tényleg annyival jobb a Bestmax premium, hogy kijön a különbség a többihez képest, vagy itt már annyira nüansznyi dolgokról beszélünk, hogy otthoni, csak presszó fogyasztás mellett nem jönne ki annyira?

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák