Új hozzászólás Aktív témák

• jolti

senior tag

Üdv néktek!
    Tegnap szerte-szét szedtem a kicsi Babymet! :K

A múltkor írtam, hogy az aljánál ( is ) csepeg. Víz szokott állni használat után alatta.
    Belülről az alsó részen, a házban nem volt víz, meg csöpögés nyomát sem láttam. Valószínű szerintem, hogy a tálcába, ha gyorsabban érkezik a víz a háromjáratúból, akkor fröccsen ki valahogy.
    De, ha már itt jártam akkor pumpa rögzítő konzolját is kihézagoltam egy nagyon speciális távtartó elemmel ( egy radírból vágott 3 mm széles darab ), mert eléggé nagy mozgásteret hagyott a pumpának és berezonált. Így viszont f@sza csendes lett.

Aztán megcsináltam a gőzcsapot Sid utasításai alapján, hogy ne csöpögjön. :C

Utána pedig azt a fekete műanyag konzol csavaros rögzítőit ragasztottam meg, mert le voltak törve. A múltkori szétszedéskor vettem észre. Pillanatragasztóval csináltam, remélem bírni fogják. Egy jó óra múlva kibírták a csavarozás már. Bár csak lazára csavartam, nem mertem meghúzni. Majd legközelebb, de szerintem így is jó. A helyén tartja most már a konzolt az lényeg.

Arra nincs valakinek ötlete, hogy a háromjáratút hogy szedjem le? Mármint az imbusz csavarját.
    Az egyik szépen, bár nehezen, de meglazult. Viszont a másik az istennek sem akart. Már valaki próbálta leszedni, az látszott rajta, de szerintem neki sem sikerült. Eléggé szét volt már díbolva a feje belülről.
    Hogy kéne azt leszedni?
    Ki akarom jól puceválni, mert egy kicsit csöpög a fejből is a víz felfűtéskor. Annyira nem zavaró, mert kb. percenként csöppen egyet, de annak mégsem kéne.
    Vagy sz@rjam le, mert nem veszélyes?

Új hozzászólás Aktív témák