Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz soldier2 #52556 üzenetére

    én is éppen kóstolgatom a renekát, ims-t és a VST-t. mind másmilyen ízű. reneka 16g, ims, vst meg 18g környékiek, és mind 18grammot kap.
    ebben a pillanatban a legolcsóbb, az IMS competition a befutó nálam, de ez is KV függő lehet szerintem, mert amit itt gyengeségnem érzek, eddig soha se zavart. Nagyjából 1 éve renekázok.

    eddig egy féle saját kuba alterra pörivel az alábbiak a benyomások: vst hozzátesz valami égett izt, reneka meg kissé testetlenné teszi az egészet, viszont egy néhány ízt felerősít. perpillanat az ims tetszik a legjobban. a crema ezzel a legvilágosabb, egyúttal a legtöbb, közben meg testes, és nem csakacsoki. lefolyás is vele a legggyorsabb.

    annyi koffeinre nincs szükségem, amennyi kéne ahhoz, hogy szűrőnként hőfokot, őrlésfinomságot is állítgassak. pid, őrlés, tömeg azonos (renekával lőttem be a hőfokot, azt kapta a többi is). Nomeg ilyen időben nem tudok 1kg (ennyi meg kéne hozzá) pontosan ugyanolyan pörit előállítani a teraszon, szóval ezek csak első benyomások, 2017ben lesz még időm kóstolgatni. mind megvettem, egyik se kölcsönszűrő.

    az is lehet ám, hogy kb a tamper erők különbségét érzem, mert ugyan próbálok ugyanúgy tamperelni, de ez tökéletesen biztos nem sikerült..

    [ Szerkesztve ]

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák