Új hozzászólás Aktív témák

• vicces

addikt

válasz Bazsee71 #46154 üzenetére

kávé bele, aztán őrlés. a végén paskolás. annyi van hogy én még úgy paskolom sokszor, hogy nyomom még a motornak. lehet ez a baj? a többiek hogy szedik ki a pangó őrleményt belőle?
    a harióról nekem nagyon jó a benyomásom. minden kávét órával húzok mióta eszpressozok és nem mondanám, hogy nem alkalmas erre a feladatra. az is igaz, hogy eddig maximum 10x őröltem vele 15-16 grammokat. lehet nincs még el vagy bekopva. de nagyon tetszik. a teteje is már az újabb fajta szilikontető ami nem fog tönkremenni.
    különben a 702-est lehet alátétezni, ezt a 800-ast nem. legalábbis nem találtam sehol erről irást. persze szerintem lehetne. megvárom a következő kofiváltást vagy esetleg tényleg levadászok valami pár napos pörit itt minálunk és persze kap még esélyt, de nem reménykedem már. ha továbbra sem lesz jó, akkor eladó lesz féláron. ajánlom figyelmetekbe! :K
    esetleg még a szűrőm lehet ami miatt nem jó nekem ez a daráló. valaki irta már itt, hogy cserélt szűrőt és az őrleményt feljebb kellett csavarni durvább irányba. én még mindig a gyári dupla ranchiliot használom. eddig ez is megtette. mint ahogy a kávégép is. egy rossz szót nem tudok rá mondani, főleg mióta megkapta az extra "beültetéseit" fragolától. hibátlan a gép, nem is kell jobb :K

[ Szerkesztve ]

:)

Új hozzászólás Aktív témák