Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Bazsee71 #45754 üzenetére

    " Ráadásul utóbbi nehezebb 5kg-mal, gondolom az sem." - de az. Konkrétan a gép vasváza, magát a kávé minőségét nem befolyásolja, max a kart könnyebb meghúzni.

    Fragola #45756 - jó összefoglalást. Lehet, hogy ő még nem döntötte el, de egy nőnek megmagyarázni a tuning értelmét, főleg egy vadiúj gépen, meg azt, hogy nem is baj ha oda a garancia (a javítás úgy is olcsóbb mint visszaküldeni az angol szervizbe, itthon meg elhajtanak vsz az angol garilevéllel) az nem mindenhol egyszerű. Nincs olyan különbség a gépek között, hogy megérjen egy ilyen konfliktust.

    Gagyixyxy: ha fontos a jó szimpla, akkor ragaszkodj az 58mm-es szűrőmérethez. A gyári szimpla szűrő ezeken a gépeken szar, de pár ezerért vehetsz minőségi szűrőt (meg tölcsért és 51 mm-es tampert), és akkor már értékelhető a szimpla is.

    Zscz: a Londinium nagy. Nagyon nagy. Sőt még annál is nagyobb. 75 cm felfelé állandóan kell, mert a kar nyugalomban felfelé áll, mélységre meg ha jól emlékszem 54 cm. Ahol elfért volna a pulton mélységre, ott a felső szekrények miatt a kar volt útban, ahol nincs szekrény, ott a mélység nem volt meg, így egy igazi játék lett hozá képest a Cremina személyében [link]. Természetesen használtan, de kitünő állapotban. Ez az asszonynak is tetszik, ami fontos dolog, ha az ember a konyhában kér helyet. Gagyixyxy - a szép benne, hogy ezt a gépet is lehet tuningolni :) mindig van feljebb.

    Fragola #45760: az értelmezhető szimplához kell az 58mm akkor is ha csak használni akarja. Vagy rászokik a duplára mint én.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák