Új hozzászólás Aktív témák

  • pogácsa80

    csendes tag

    válasz -HajTömeg- #20938 üzenetére

    Scott Rao: The Professional Barista's Handbook.

    A Kávészenvedély, amit enterlaci javasolt, szintén jó, nekem a legjobban a termőterületek leírása tetszik benne.

    Ami a bp-i kávézókat illeti. Sztem igazságtalan vagy a Feketével, h "vállban szűk". Lehet, h kicsi a hely, de nagyon jó a kávé, nagyon nagy odafigyeléssel készítik, és eddig mindig ugyanazt a minőséget kaptam. Ezt még a TP sem tudja (előfordult szar lefolyás, amit kiadtak).

    SUTSZI: amikor a Csészényit hasonlítod pl a Madalhoz, almát hasonlítasz a körtével. Újhullámos kávézót csak újhullámossal vessünk össze!! Az általad említett láncokról inkább nem írok semmit, mert elpirul a monitor. Parcival és ronin s8-cal értek egyet.
    vicces, h hasonló tapasztalataim voltak a my little melbourne-nel. Kétszer kérdeztem (két különböző alkalommal), honnan van a kávé, mindkétszer azt a választ kaptam, h Londonból. :Y Még nem jártam Londonban, de a képek alapján nem rémlik, h kiterjedtebb kvültetvények lennének a környéken... :DD
    aztán persze tisztáztuk, h mire vagyok kíváncsi, de összességében kicsit olyan érzés volt, h "mit kíváncsiskodok, igyam, amit kapok". Az sem tetszik, h nincs tasting (egy espresso + egy tejes olcsóbban). No mindegy, kerülöm a helyet.

    ott az Espresso Embassy, a Madal, a Fekete és a TP-k.
    a Mantrában és a Cirkuszban még nem voltam.

    Kérek 20kg zaccot! Biztos, hogy nincs több? Akkor most kérek egy duplát!

Új hozzászólás Aktív témák