Új hozzászólás Aktív témák

  • tusi74

    őstag

    válasz AMD Power #1085 üzenetére

    Én ültem a kormánynál. De a második órán csak kormányozni kellett, a pedálokat az oktató kezelte. Aztán szép lassan, még rutinvizsgám sem volt meg, már pedáloznom is kellett, és váltani. Egyik busz jött velem szemben a másik után.

    És a poén, az oktatók azt hiszik, ezzel jót tesznek. Pedig nem. Vagyis legalábbis nem mindenkinél. Én többször kértem az oktatót, hogy nem szeretnék én vezetni, csak a rutinpályán. Ilyet szól, így szokom a forgalmat.

    A járni tanulós példánál maradva. Az a szülő, aki a kisgyereknél sietteti a járni tanulást (pl. megfogja a 2 kezét, felállítja és járatja), és még a csontozata nem érett meg, komoly károkat tud okozni.

    Ugyanígy fenntartom, aki nem hagyja, hogy a tanuló a saját ütemében sajáítsa el a vezetést, az soha nem fog megtanulni normálisan vezetni. Max. ha valamelyik családtagja utólag megtanítja.
    Másrészt van ún. egyéni tempó. Hol van az előírva, hogy 9 óra kell a rutinra? Annyi idő alatt kell elsajátítani a kezdő vezetőnek egyébként is nehéz ügyességi feladatokat?
    Én 30 órával mentem. És akkor mi van?
    Csak azt bánom, hogy 30 rutin alatt (ami nem kevés pénz volt) nem tanultam meg tolatva beállni, ellenben minden órán legalább 3x meghallgattam, hogy ''más'' ennyi idő alatt mire jutott. Csak egy difi volt. Én én voltam, nem ''más''.


    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák