Új hozzászólás Aktív témák

  • DigitXT

    félisten

    válasz Winner_hun #5626 üzenetére

    Ja, hogy te így értetted?:DDD Még példát is linkelt...:W

    Egyéb kérdés?
    Látom, nagyon elemedben vagy, akkor íme: Opera Minivel, mindenféle e-mail kliens zargatása nélkül mi a gazdaságos megoldás a "problémámra"?:DDD (Eleve nem értem, hogy honnan veszed, hogy probléma, és miért nem egy jó ötletként tekintesz rá?:D) Szerk: de ha belegondolok, mobilon lehet problémának tekinteni (mondjuk ezt nem tudtad), viszont ott meg mégannyira sem megoldás az ajánlatod.

    Viszont akár hiszed, akár nem, én alapvetően nem veled akarok itt társalogni.:R Leírtam egy ötletet, aminek megvalósítása jó lenne, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem, de mivel te ugyanannyira nem vagy döntési pozícióban ezekről, mint én, szerintem szakadjunk le a hülye "megoldásokról"... Miért van az, hogy minden válaszod úgy tálalod, mint "ultimate solutiont"?:F Pedig nem azok...:)

    (A névszínesítés visszaállításán is feleslegesen pörögtél - szvsz -: szép dolog persze, hogy firefox-szal meghekkeled a stíluslapot, de a végén - és elég hamar! - Panther megoldotta a dolgot: én inkább őrá bíznám ezeket az ötleteket. De ezt most írtam le utoljára: köszönöm a lehetőséget.:D)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák