Új hozzászólás Aktív témák

  • Üdv!
    Sokat agyaltam, s lenne egy nagyon jó ötletem, hogyan lehetne az ilyen pszichopata csalóknak a dolgát megnehezíteni. SMS-es regisztrációs ötletem kudarcba fulladt, DE!
    Az ilyen kis fapöcsöknek az E-MAILjét kellene bannolni. Ha pszichopata, akkor úgyis fogja folytatni, amíg rács mögé nem kerül, de azért nem lehet túl egyszerű mindig új és újabb e-mail címet csinálni, csak azért, hogy regisztrálhasson hardverapróra.
    Na? Na? :) :R :R

    SZERK: Továbbmennék. Új e-mail címmel regisztrált egyén ne tudjon írni privát üzenetet senkinek se 1 héten keresztül!

    Pl. ASUS ROG-nál gyakorlatilag üldöznöm kell valami nagyfőnökségű fórumtársat, hogy engedjen hozzászólni topichoz, pedig kettő zsír új ASUS ROG notit (G751JY) és asztali gépet (G20)-ot is regisztráltam, továbbá saját névvel, saját adataimmal, saját telefonszámmal megáldva őket. :DDD

    Egyszer egy ilyen csalót komolyan mondom elkapnék, eltörném szívesen az ujjait, csak hogy ne tudjon gépelni az elkövetkező 2-3 hónapon belül.... :((( :((( :((( :((( :((( :((( :(( :(( :(( :((

    [ Szerkesztve ]

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák