Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo

    félisten

    válasz DanielK #8977 üzenetére

    :R

    manchester85: Te voltál aki felhoztál egy videót és egy adott pillanatra felhívtad a figyelmet, hogy tépnéd tőle a hajad Ergo nem volt más célod, mint az adott termék lehúzása. Erre írtam hogy minden rendszerről lehet. Azt írtad nem lehet,Linkeltem én is és más is. Természetesen az összes ami negatív az csak lejárató lehet. Ellenben Egy másik videót ami ott van a megosztón hivatalos tesztnek nevezed. Miért is, mert azt írták? Akkor szedik ki a dobozból. Miért? Mert annyit látsz? Maradjunk annál a verziónál, hogy valóban teszt, és nem más. Akkor is ki tudja hányadik tesztelők? Kézről kézre járnak az ilyen cuccok.

    Valóban nincs i cuccom, azért azt egy videón el tudom dönteni, hogy akade vagy nem, illetve ha ráböknek valamire az adott készülék azt csinálja amit kell vagy nem.

    Többször leírtam hogy a legjobban optimalizált készülékek az almások, és ennél fogva gyorsak is, de azt állítani hogy nem lehet olyan videót találni a neten amin lassulnának, vagy megakadnának, enyhén szólva is elfogultságra ural.

    Szép napot!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák