Új hozzászólás Aktív témák

  • őstag

    Kb ez a topik tematikája :)

    manchester85

    - Elment az iPone 5S mkII szuper, amit múlthéten hozott a postás. Most sörétessel kerget a vevő, mert nem csatlakozik fel az itteni hálózatra. Csak azt nem értem, hogy világosan leírtam, használt készülékről van szó Apple garival, nem látható apró szépséghibával. Szétintem ebből simán kiderülhetett volna számára, hogy At&T függő. Nem? Azt nem értem, hogy egyeseknek miért olyan nehéz a szövegértés. Most mit csináljak?

    Összejöttem egy tibeti lánnyal a f@szbukon - teológiát tanul. Lehet, hogy elveszem!

    :D

    Icecave

    Nem voltam már 30 perce. Hiányoztam? Az asszonnyal mi nagyon kiegészítjük egymást. Vezetés közben Én nézem az utat, Ő a táblákat.

    Ma voltam lent a terembe, gondolta izmozok egyet a sok tevepatának. Emeltem a súlyt másfél kilóról két kilóra, hát nem rajtam maradt! Olyan égő volt, odajött az egyik, és félkézzel levette.

    Itt vagyok lent a szülőfalumban, a gyerekkori barátaimmal ezerszer hallott történeteket idézünk fel újra, és újra. Nagyon jól érzem magam. Hopp, pont most vágtak le egy disznót. Ez a héten már a harmadik, na mindegy, majd lehajtjuk a Corsa hátsóülését. Vidéken sokkal jobb minden, és nekem vissza kell menni abba a koszos büdös városba.

    Annyit dolgozok, reggeltől estig itt ülök a monitor előtt, és most is csak azért tudok írni, mert renderel a gép. Fene lassú ez a Pentium III-as.

    :D

    GALARDO

    Gif gif gif gif gif gif gif +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1

    :D

    Xero

    Ha jól megy év végére, felvásárolom az idei prémium Apple termékeket. A mostani Mac-emmel sincs semmi baj, de már kevés az a 64GB RAM, és nem akarok belenyúlni. Ha meglesz az új Mac Pro, a régi megy a fiókba.
    Nézegetem az autókat is, volt egy 911 Porsche Carrera, de elvitték előlem. Lehet, hogy a királykategóriából választok. Már beszéltem Gerard Lopez úgy véli, egy használt Lotust jutányosan oda tud adni. Végül is nem mindegy, hogy jelenek meg egy üzleti tárgyaláson.

    :D

    Totheground

    Ne beszélj már hülyeségeket, mikor a Világbank prominens személyeik kérik ki a szakvéleményemet, vállalati és kereskedelmi bankok állnak alattam. Szakterületem a globális monetáris piac. Most is volt rá 48 órám, hogy megtanuljam a japánt, de nem volt nehéz, mert kínaiul már tudtam.
    Itt vagyok Tokioban Kanto régió Honsún félszigetén. Nincs semmi látnivaló, csak hegyek, meg tenger. Ja a cseresznyefa virágzik.

    :D

    r3dsnake

    Ez sz@r. Fú de ocsmány. Na ezért nem kell nekem droid. Volt ezelőtt 20 évvel egy Asusom, a kalauz leszállított, mert félt hogy kigyújtom vele a szerelvényt.
    Én sokat adok a jó megjelenésre - fehér Adidas vászon cipő, tűzpiros titok fuszekli, fekete csőnaci, halvány lila ing, flamengó rózsaszín nyakkendő, homokszínű nyári zakó. Nagyon szexy. Who does not like it, fuck you

    :D

    Cyberpank

    Úgy van. Igaz. Egyetértek. Szerintem is.

    :D

    Nem megsértődni! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák