Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz Cyberpunk #60699 üzenetére

    Ja csak 40 év körül majd szépen el fognak tűnni a barátok, mert mindenkinek családja lesz. :) Ahogy öregszel, úgy fog más szerepet kapni az életed, emiatt fontos a család szerintem, hisz idővel már a barátoknak se te leszel az első. (Nyilván azok között, akik családot alapítanak. :) )

    "Szerintem. ha két ember szereti egymást, akkor nem fog számítani az, hogy a másik felszed pár kilót"

    Mondom, ez úgyis attól függ majd, milyen jellem. Nem kell, hogy tökéletesen feszes és karcsú legyen, de az ilyen elasszonyosodott típusok kíméljenek. :DDD Van nekem ehhez szemem, lehet azt látni, melyik milyen típus. :)

    "Már ha vevők lesznek egy öreg pasira az akkori 18 éves lányok. :DDD"

    Már most is kicsúszni látszom ebből a nagyszerű korosztályból. :DDD Ki tudja mi lesz, előbb teljesítsük az első lépcsőfokot, a "félreqrás" lehetőségén még ráér később gondolkozni. :DDD :DDD

    r3dsnake!

    Most felszaladt pár kiló, ez tény. :U Amúgy 70-75 vagyok, ha odafigyelek magamra, most 88 vagyok épp, de tértem én már vissza 93-ról is. :DDD

    Tessék, ilyen vagyok, mikor összekapom magam:

    Inkább pusztuljak meg egyedül, mint hogy egy asszony mellett ébredjek fel. :) Nem kell, hogy modell alkat legyen, legyen vékony, azon felül nézzen ki valahogy. Sose éreztem, hogy túlzott elvárásaim lennének, és a feltételeket a magam részéről is teljesíteni tudom. Igaz, nem most vagyok 70, de már fejben hangolódom hogy neki lássak, onnantól meg bármennyit képes vagyok fogyni. :)

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák