Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz vadászcsiga #45106 üzenetére

    na, ezt inkább még itt is offban, aztén részemről ennyi, egy mukkot többet nem fogok erről beszélni.

    a csavar ott van, hogy téged, meg engem adóztatnak, csak nincs gerincük egyenesen kimondani. ráterhelik inkább a szolgáltatókra, meg a bankokra, tehát az ő (ő=állam) pénzük megvan, azok meg nyilván nem jótékonysági szervezetek, tehát tovább terhelik az ügyfelekre.így a kör bezárul, végső soron tőlünk szedik be a pénzt.

    mindenzt azért, mert manyup pénzek lenyúlása ide, gazdasági csoda oda, csak nem akar pörögni az a fránya gazdaság, csak az van, hogy folyamatosan szakadunk le a régiótól, de a pénz az nagyon kellene, hogy menjen a szekér. meg épüljön a sok szép új stadion. meg jusson a közgépnek is azért. meg a haveroknak, érted.

    az ötlet maga nem rossz (ha pénz kell, szedjük be azoktól, akiknél legalább valamennyi akad, értsd most akiknek telik mobilra, meg bankszámlára) de a kommunikáció, a folyamatos hazugságok, az EU folyamatos püfölése, az, hogy a szemedbe azt mondják, a szemét multik veszik el a pénzed, de közben természetesen tudják, hogy ők maguk veszik el, a multik csak közvetítők, az valami iszonyú gyomorforgató. meg persze az is, amire elmegy a pénz. mert azt láthatod, hogy a gazdaság évek óta csak stagnál, az állítólagos adósságrendezés is kudarc, mert a GDP arányos adósság +/- egy-két százalékon van a mai napig, a minisztériumokat újra feltöltötték sok naplopóval, nem lett kisebb a vízfej, jaj, rengeteg a gond, na. csak az van.

    ez minden, csak nem helyes. egy szánalmas, és hazug színjáték az egész. undorító.

Új hozzászólás Aktív témák