Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Blyan #33749 üzenetére

    közel sem biztos, hogy azonos véleménnyel lennél, ha megfelelő készüléket használnál, jelly bean rendszerrel.
    annyira nem egyéni igény (volt) azért a részemről, minden más rendszer alatt adott volt, még a kőkorszaki symbian esetén is, illetve android alatt is nagyon régen.
    skydrive alatt tároljuk a fényképeket, oda töltünk fel mindent, minden rendszer alól, és amikor 4s telefonom volt, ezt csak kerülővel lehetett megoldani, ami bizony zavart, de aztán ios 6 alatt már megoldották, szóval csak elvárás lehetett másoknál is, ha betették adott funkciót.
    én egyik rendszer alatt sem szoktam semmit sem lecserélni, ha az elfogadhatóan működik, ellenkező esetben meg hajlamos vagyok akár a telefont is lecserélni, mert az úgy nem okés.
    android alatt inkább azért cserélgetnek, mert ott a legadottabb a lehetőség, meg mert divat, és nem pedig azért, mert semmi sem működik jól.
    sokan azt sem tudják megindokolni, hogy mit miért mókoltak, maximum azt válaszolják, mert azt javasolták ismerősök, vagy azt olvasták, hogy az úgy jó, meg mert amúgy is menő...stb.
    sokan abból számítanak arányt, amit a fórumokon olvasnak, itt persze, hogy majdnem mindenki mókol, de a nagy általánosságban sokan használják alapon az android rendszeres telefonjukat, és nem írogatnak fórumokra, pláne nem mókolással kapcsolatban, de igaz ez ios esetén is, akik itt fórumoznak, azok jelentős része nyúl jb után, mókol a rendszeren, minimum kinézetben...stb, de ettől még sokan használják alapon, és nem fórumoznak.

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák