Új hozzászólás Aktív témák

  • mondomén

    őstag

    válasz Ragnar95 #27351 üzenetére

    4S-t szerettem volna venni, de 100-110-ért garancia nélküli szarokat árultak habiszti szöveggel. Most 110-ért van egy 2 év garis telefonom...

    @r3dsnake

    "Hiába hőbörög a Samsung azzal a sok szarsággal, amikkel teletömi a UI-t, ez egy telefon, és az osztott képernyő, milliónyi widget csak egy átláthatatlan káosszá teszi a telefont, miközben a legtöbb ember úgyis böngészik, Facebookozik, telefonál, stb. És minél kevesebb időt kell a készülék beállítására fordítani, az annál szerethetőbb. Ez az, amivel nem akar szakítani az iOS es az Apple."

    Engem ez zavart és emiatt is válaszoltam manchester-nek.
    Titanium backup. Egyébként engem meg nem is izgat, iphone-on sem használtam backup-ot és itt sem szoktam. Ami kell azt menti a google. Szóval engem érdekel, hogy milyen új funkciók vannak benne, de ezt pont nektek kell mondani, hisz nemrég jött egy ne zavarj funkció meg egy csomó minden. ;]
    Anyaghasználat meg olyan amilyen, röviden fos, hosszabban meg slim tok és már túl is vagyok a megrázkódtatáson. Nekem fontosabb volt a nagyobb kijelző mint a bili műanyag.

    Azt a táblát meg nem ismerem,de van egy tippem, hogy inkább azzal volt baj, mintsem az egész android világgal...

    Amúgy meg simán vissza térnék iphone-ra, ha kiadnának egy 4,8 col körülit amit félév után megtudok venni 120-130k körül. Na tudjuk ennek mennyi az esélye. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák