Új hozzászólás Aktív témák

  • alba-regia

    aktív tag

    válasz Ragnar95 #15493 üzenetére

    Nem az iTunest töröltem, hanem a Win7-et installáltam újra, mivel SSD-t raktam a gépbe, és nem volt igényem az iTunes-ra. Az iPAD-ről való törlés valóban kicsit gáz, de ilyen problémám előreláthatólag nem lesz, mivel az általam hasznát videólejátszó appba közvetlenül, akár wifin, gépről is fel tudom másolni a fájlokat.

    Van kb. 8 GB képem rendszerezve a Dropboxban. Számomra ez borzasztóan kényelmes, mivel realtime lehet ezeket nézegetni bármely eszközzel, és az iPAD tárhelyét ez sem foglalja. A telefonról is rögtön feltöltöm a képeket Dropboxba wifin, majd ott rendszerezem.

    Ugyanez a helyzet a zenéimmel is. Közel 20.000 zeneszám van feltöltve a Google Play Music-ba. Viszonylag keveset hallgatok iPAD-del zenét, de ezt egy appal tökéletesen kezelem.

    Itthon és a munkahelyemen van állandó WIFI kapcsolat, máshol meg ha kell, megosztom a telefonon a netet.

    Arra az esetre van fent pár zene és egy-két videó, ha nem lenne net. Vagy pl. villámlik, és minden eszközt kihúzkodok itthon.

    Ezen kívül többszáz standard kottám, minus one hangfájlom és pdf szakkönyvem van felmásolva közvetlen eléréshez, az oktatáshoz, de ezek szintén megvannak a Dropbox fiókomban is.

    Igazából az sem zavar, ha a fájlok nem könyvtárak, hanem appok szerint elérhetőek, mivel ebben is van logika. De az kissé idegesítő, hogy ha csak külső eszközzel tudok valamit törölni.

Új hozzászólás Aktív témák