- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
koszi nektek
-
.zSoLTi.
senior tag
Nekem semmi bajom ios8-al 4s-en.. Ami hitvány az a facebook, amúgy minden más jó. Nekem sokkal kevesebbet akad mint a 7.1.2.-vel.
-
Mela Kehes
addikt
Miért lehet, hogy a NC időnként azt írja, hogy 'Nincsenek értesítések'? Fönt nincs semmi, ahol a napi nézetre válthatnék. Bug?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Ringloszilva
tag
Az mitől függ iOS8-nál, hogy egyik levélnél balra suhintva az alábbi opciók jelennek meg:
Továbbiak Jelölés KukaMásik levélnél pedig:
Továbbiak Jelölés Achív?
Minden választ hálásan köszönök.
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
bigdady
nagyúr
válasz Ringloszilva #87359 üzenetére
Uaz a mailbox?
-
Ringloszilva
tag
válasz bigdady #87360 üzenetére
Nem. Ott van delete (ami nekem nagyon kellene), ahol PUSH levelezés működik (outlook, iCloud) és gmailnál nincsen delete.
Közben rájöttem, hogy a kakas rúgja meg. A mail beállításoknál a fiókbeállítás/haladó opcióban a gmailosnál a törölt levél az archívívumba mutatott. Ezt kellett a kukába irányítani. De kösz, hogy foglalkoztál a témával.
[ Szerkesztve ]
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
bigdady
nagyúr
válasz Ringloszilva #87361 üzenetére
Akkor azért. Nem a pushoz van köze. Kapcsold ki a gmail netes feluleten az arhivalast (vagy szerveren maradast vagy hogy hivják) es akkor lesz delete
[ Szerkesztve ]
-
Ringloszilva
tag
-
addikt
Nézegettem wikipédián, hogy mikor voltak az i5 és az i5S kapcsán a megjelenési dátumok országokra lebontva. Azt gondolom, hogy a 3. körben már talán mi is beférhetünk. Ami szerintem vagy október eleje, vagy október 2. hete.
Szerintetek?
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Mela Kehes
addikt
Valamiért zárt képernyőn a mai nap nézet nem látszik a NC-ben. Sem iPad Air-en, sem i5-ön. Valami beállítási gond lehet?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Tibee86
nagyúr
válasz Kicsirics77 #87365 üzenetére
Csak délután fogok nekiállni, mert közben más dolgom akadt. Üzemidővel vannak gondjaim, sokkal jobban merül, mint 7.1.2-vel, viszont a diktálás hiányozna.
-
bobooo
addikt
válasz Mela Kehes #87367 üzenetére
Nem, bug valószínű. Nekem mikor felraktam a GM-et nem jelezte sehogyan sem a mai napot mikor lehúztam 1-2 napig. Szóval tuti valami hiba lesz.
-
coccolino
aktív tag
Új iPhone felhasználó vagyok, kérlek nézzétek el a "bugyuta" kérdést, sejtem a választ, de szeretnék biztos lenni benne
utángyártott lightning USB kábel egyenértékű a gyárival, ugyan úgy és ugyan olyan hatékonyan tölti a telefont, nem sérül tőle az akku?
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
-
bigdady
nagyúr
Hali
Vodafonos garis i5-öm gyári töltője vagy gyári kábele kezdi megadni magát egyre többször irja ki hogy nem támogatott a töltés. Ennek a gariztatása hogy megy vodánál?
1. Le kéne adnom 1-2 hétre a telefont is?
2. Gariztatáshoz nem kell a számla ugye? Mert csak garijegyem van.[ Szerkesztve ]
-
bundli
tag
Sziasztok!
Egy Vodás 5s-em van és gariztatni szeretném. iStyle-ba vagy Vodához érdemesebb vinni?
Ha Vodához viszem mit kell leadni a telefon mellé? Ugyanez a kérdésem az iStyle-ra vonatkozóan is.
-
RockHaRD
addikt
iphoneszerviz.hu-ról van esetleg valakinek véleménye? Vagy tudtok esetleg valami jól bevált emberi áron dolgozó szervizt?
Úgy néz ki, hogy megegyezünk az eladóval. Elviszem megcsináltatni, ő pedig visszautalja a szerviz árát.
-
bundli
tag
válasz -secret- #87385 üzenetére
Ez biztos infó? A töltőt simán elviszem, csak a fülest nem találom most.
A dobozt meg a papírokat nem szívesen hordoznám magammal fölöslegesen, ha nem muszáj.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot ott azt mondták mindent kell vinnem, mert ha cseréleik akkor az összes tartozékkal együtt cserélik a telefont én meg pont az ellenkezőjéről tudok, hogy csak a telefont fogják.
[ Szerkesztve ]
-
coccolino
aktív tag
és erről mi a véleményetek?
ezt pl. Samsung micro usb töltővel is lehet használni bármilyen károsodás nélkül?''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Iphone 5-ömön jelenleg 7.1.x IOs van fent. A kérdésem az, hogy csinálok egy bizt mentést az iTuneson, majd felteszem az IOs 8-at, syncro és minden progi OK lesz ami fent volt? Vagy hogy érdemes feltenni az IOs 8-at? Egyáltalán érdemes feltenni már a (-at? Nincs tele buggal?
[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
legenda
válasz danilla #87392 üzenetére
akkor sem irányíthattak volna át, mivel a szolgáltatós telefon kapcsán a szolgáltatóval állsz elsődlegesen szerződésben, és bár a szolgáltató gyártói jótállást ad és azzal közvetlenül is viheted a készülékeket a gyártói szervizekbe, de ha te a szolgáltatóval akarod intéztetni, akkor ott leadod és kötelesek lefutni a kötelező köröket és intézni az ügyet.
apple termékek esetén annyi a csavar, hogy csak a szolgáltatóhoz lehet vinni, mert úgy szerződtek le.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kicsirics77
veterán
válasz Newyorker #87393 üzenetére
én éppen délelőtt tettem vissza a 7.1.2-őt
ha felteszed lehet OTA frissítés is és lehet itunes-os is,de szerintem(ez csak az én véleményem)restore és friss rendszerre szedj le mindent ami kell..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Ragnar95
félisten
válasz Newyorker #87393 üzenetére
Ha csak simán frissítesz, megmarad minden adatod, szerintem nyugodtan mehet az iTunes update vagy OTA frissítés is, utóbbi ha van elég helyed a mobilodon.
Nincs túl sok újdonság benne, cserébe bugok előfordulhatnak még, szóval neked kell mérlegelni,h megéri-e az esetleges bugokat az a pár plusz funkció.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
INMOTEP
őstag
Helló
Sikerült végre szert tennem egy független 5S készülékre ,az lenne a kérdésem elsősorban hogyha Touch id-vel akarom feloldani a készüléket .Akkor mindenképp bekell nyomni a home gombot hogy beolvassa az újlenyomatom ? Mert én eddig úgy voltam vele hogy ráteszem a ujjam és kész .....
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Megvásároltam a widget prot. A Facebook és az rss nem igazán működik. Valaki esetleg hasznalja?
Oppo Find X5 PRO
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest