-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Sys85 #320550 üzenetére
A linken pedig ott van leírva:
Használatához a következő eszközök valamelyike szükséges: iPhone SE, iPhone 6s vagy újabb iPhone, illetve hetedik generációs iPod touch legalább iOS 14.5 rendszerrel; iPad Pro, ötödik generációs vagy újabb iPad, iPad Air 2 vagy újabb, iPad mini 4 vagy újabb legalább iPadOS 14.5 rendszerrel.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
AMD94
lelkes újonc
Sziasztok!
Iphone 13 at érdemes még vásárolni újként ? Vagy inkább egy 14 est ?
-
Topikgazda
válasz szabonagyur #320516 üzenetére
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
veterán
válasz icecave #320551 üzenetére
Igen, de a pontos helymeghatározáshoz (a keresésnél hatótávon belül mutatja merre és milyen távolságban van az airtag) kell az UWB chip a telóba is, márpedig ez csak a 11-es szériától van.Erre gondoltam.
i11-nél régebbi telókból ez a funkció hiányzik, csak megcsipogtatni lehet az airtaget, meg mutatja lokátorban a körülbelüli helyzetét, többet nem tud.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz AMD94 #320552 üzenetére
Ha közel hasonló árban vannak, akkor 14-es.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Ngtx
aktív tag
Üdv!
Bő 2 hónapja egyszerűen lehetetlenség képet le mentenem a telefonról a megszokott 3uTools módszerrel, mert állandóan felismeri a telefont majd mikor elkezdem le menteni a dolgokat megszakad a kapcsolat, mintha fel sem ismerné a telefont.
Hozzáteszem előtte semmi probléma az ég világon nem volt vele.Telepítve van a jóisten is: iTunes, AppleMDS,(frissítve) is lett, kézileg indítva minden.
[Ez fogad amikor megszakad a kapcsolat]
[Eszközkezelős frissítés sem segített]
[Kézi AMDS indítás sem segített]Újra telepítés már megtörtént párszor, külön helyre is stb, minden törölve lett, másik vezetékkel is próbáltam, de nincs javulás.
[ Szerkesztve ]
apple user
-
markknight
veterán
Ha most public beta alatt kikapcsolom a béta frissítéseket, akkor szeptember 20-án (kb akkor jön az iOS 18) már a publikus verziót kapom majd meg, igaz? Gondolkodtam, hogy kilépek a bétázásból és visszarakom a rendes 17-et, de most nem igazán van kedvem újra belépkedni mindenféle appba, így is van elég.
[ Szerkesztve ]
-
Krethx
aktív tag
válasz markknight #320559 üzenetére
Igen. De ha még szeretnél iOS18-hoz frissítéseket kapni elég a végleges megjelenés előtt kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
janeszgol
félisten
Na, feltettem az iOS 18 beta 6-ot a 15 Plusra. Tetszik.
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Képernyő tükrözésre van valamilyen bevált app ami ingyenes?
-
félisten
-
Courage_7
aktív tag
sziasztok,
közösségi médiás appoknál másnak is újratölti a tartalmat, ha háttérbe van küldve, aztán később újra megnyitná? Konkrétan a Facebook és az Instagram is csinálja, a Fb Messenger viszont nem, és ott lehet folytatni ahol hagytam. Úgy emlékszem, hogy Androidon is volt ilyen.
Szóval az appok vannak szarul megírva vagy esetleg a telefon fut ki a RAM-ból?
-
addikt
válasz marco0007 #320565 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés, én is szeretnék valami univerzálisabb megoldást, mert nincs semmi AirPlay kompatibilis cumóm sem a házban, anélkül meg úgy látom meg van lőve az egész.
Valószínűleg legkompromisszum mentesebb megoldás egyszercsak az lenne, hogy lecserélni a ChromeCast-ot (amit szeretek és nagyon sajnálnám) egy AppleTV box-ra.
—————————————
@Courage_7: Mindegyik felsorolt app egy hányás és a Messengernél is ha beleszaladnál ilyesmibe, azon se kellene csodálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Dika22
tag
Sziasztok! iPhone 15-ös szériából melyik az a modell ami ár/érték arányban a legjobban megéri? Samsung S23 ultrát váltana.
"Samsung s24 ultra®
-
markknight
veterán
válasz Dika22 #320570 üzenetére
Nehéz kérdés. De ha a 60hz nem probléma, akkor a sima közül kb bármelyik. Ha méret és az ár számít akkor plus ha utóbbi nem, akkor Pro max. Mire szeretnéd használni? Mi az ami hiányozna, de megszoktad? Széles skálán mozognak ezek a telefonok és a tavalyi sőt a tavaly előtti Pro modelleknek sincs miért szégyenkezniük.
[ Szerkesztve ]
-
Dika22
tag
-
Dika22
tag
válasz markknight #320571 üzenetére
Igazából csak átlagos használatra lenne. Facebook, néha egy navi, fotózás, játszani viszont nem szoktam. Mondjuk azért az akksi jó lenne ha nem fél napot bírna. Kisebb a kezem, így 15 pro-n gondolkodom.
"Samsung s24 ultra®
-
-
markknight
veterán
válasz Dika22 #320575 üzenetére
Azt a kettő-három hetet várd akkor meg, mert újabb konstrukciót tudsz venni szinte ugyanazon az áron.
Az aksiról meg nem tudok nyilatkozni. Olyan képeket látok x-en, hogy csak forgatom a szememet. Van akinek 300 ciklus után már ilyen 89 százalék a telefonja, másnak 1000 ciklus van benne (én nem is értem, hogy) 84%-kal és ezek csak a mostani Pro-Pro Max telefonok. Ahogy néztem összehasonlításban az iPhone most ver mindent, aztán ki tudja te mennyire tolnád, bár a navigáció/játék az egyenlő a halállal nálam
-
Dika22
tag
-
tuzpenge
őstag
válasz markknight #320578 üzenetére
Nem telt még el 365 nap….hogy lehet benne 1000 ciklus???
Szerintem az kamu….több mint 2,7 töltés minden áldott napon….kizártnak tartom…ˣ
-
Topikgazda
válasz markknight #320581 üzenetére
Ezek szerint sikerült teljesíteni a gyártó által itt meghatározott minimális célt (1000 ciklus alatt essen 80 százalék alá a kapacitás, az iPhone 15 esetén).
[Tovább bírják az iPhone 15 akkumulátorok] -
MikeWazowski
veterán
válasz burgatshow #320546 üzenetére
SMS, de leírhatod mind a kettőt, megköszönöm!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
félisten
válasz MikeWazowski #320545 üzenetére
Beállítások/Mobilhálózat/Alapértelmezett vonal hanghíváshoz, úgy tudom nem tudod külön szedni, hogy más legyen a hívás és SMS-hez. Olyat tudsz, hogy net meg hívás/SMS más SIM.
-
burgatshow
veterán
válasz MikeWazowski #320583 üzenetére
Igen, SMS-hez amit szabonagyur irt, az iMessage eseten meg a Beallitasok - Messages - Kuldes es Fogadas es ott az uj beszelgetes kezdese resznel kivalasztod, hogy melyik telefonszamod (vagy mail cimed) hasznalja.
FaceTime-nal ugyanez a logika. -
Crogan
tag
Sziasztok. Iphone 13 készenléti kijelzőn a töltöttséged, hogy látom anélkül, hogy felemelném a telót?
[ Szerkesztve ]
Iphone 16, Xbox SeriesX, Xiaomi AX3200,AW Ultra 2
-
markknight
veterán
Valami rettenet ez az új Photos app. Hiába sorrendeztem, kiszedtem ami nem kell, kapufa az egész. Meg ez, hogy az utolsó harmadra mindig bedob valamit, nem hagy nyugodni, hogy teljes képernyőn a grid legyen..
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz markknight #320588 üzenetére
Béta topikban én is írtam róla, egyelőre Te is oda írj ezzel kapcsolatban.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Topikgazda
-
Kbali
nagyúr
válasz markknight #320588 üzenetére
Mivel béta, ne is az ajánlott topikba írj, hanem az Apple feedback-re.
-
addikt
válasz Kbali #320595 üzenetére
Nagyon kíváncsi lennék milyen lehet az arány, hogy a bétások milyen arányban küldik is a visszajelzéseket, mert ugye vagánykodásból is lehet bétázni és használni (próbálni), mint egy egy rendes rendszert.
Én is azért sem bétázom, mert kötelességnek érezném közben, hogy jelentgessem a problémákat, miközben meg amúgy nem mozgat a dolog, főleg hogy még a stable rendszeren is tudnak lenni furcsaságok bőven.
Vannak erre emberek ezrével, akiknek sokkal több affinitása van ehhez. -
-
MikeWazowski
veterán
Valaki tudna ajánlani valami jó game-et? Ki mit ajánlana? Azért ne legyen IAP függő
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
-igu-
addikt
válasz MikeWazowski #320598 üzenetére
Wild Tamer nekem elegge bejott - annyira, hogy 2 het utan meg a reklammentesitesre is aldoztam
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
bostone
addikt
Zsebszösz eltávolítására a hangszóróból, mi a legjobb megoldás?
Szerezzek gyurmát vagy tűvel piszkáljam ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest