Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz lugosi #307416 üzenetére

    3.
    A gyári Mail app-ot - MacOS, de gondolom az iOS verzió is ilyen - azért szeretem mert lényegében az összes acount-om egy helyen tudom kezelni, nem kell egy rahedli e-mail app-ot telepítenem és külön-külön kezelni. Az azonnali értesítés hiánya pedig nem akkora érvégés.

    4.
    MacOS-en böngészve a Térképeket - az alapok gondolom ugyanazok mindkettő (MacOS/iOS esetén) OS esetén, szerintem elég hiányos és pontatlan. (a szűk lakhelyem közelében is több olyan utcát találtam rajt ami nem létezik, illetve létezők nem találhatóak rajt) Ebből a szempontból a Google Térképek sokkal használhatóbb. A Waze is a Google Térképek térképeit használja (a cég is a Google tulajdona) de más algoritmusok alapján tervez. Régen szerettem de pár éve leszoktam róla, a Google Térképek sokkal relevánsabb ajánlatokat ad. Ha jó minőségű, pontos és rendszeresen frissülő off-line térképre van szükségem a Magic Earth-öt használom (android-on) elérhető iOS-re is (MacOS AppStore-ban iOS/iPadOS címkével megtaláltam).

    #307402 BUZZLGHTYR:
    Ha nem kizárólag az Apple ökoszisztémájában élsz lehet jobban járnál egy jelszókezelővel.
    (én Windows/Android/Linux alatt a KeePass-t használom, MacOS alatt a KeePass adatbázisával teljesen kompatibilis (írja/olvassa) MacPass-t használom, de elvileg iOS-re van egy KeePassium nevű app, ami szintén kompatibilis az adatbázisával)

    #307409 Janika--1982:
    Szerinted az átlag "zug"GSM bolt honnan szerzi be a 2-10E HUF közötti tokjait? Eddig nem nagyon csalódtam abban amit Ali-ról rendeltem. Természetesen ott sem minden arany ami fénylik...

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák