Új hozzászólás Aktív témák

  • magicbox

    senior tag

    Sziasztok!

    Ha minden jól megy Iphone PM15 tulaj leszek egy-két hét múlva (telekom, flotta), 13 év android után váltok. Keresgéltem a fórumon, de csak összezavart. Azzal képben vagyok, hogy az androidos "váltás IOS-re" alkalmazással, talán sikerül részben "átvinnem" az appokat (zene, képek, érdektelen, le van mentve).

    Az sms-ek és a névjegyek fontosak. Tudom, hogy az app átteszi, de több helyen olvastam, hogy duplikálva lesznek, ha a google alkalmazásait telepítem. Hogyan csináljam, hogy jó legyen? Hol tároljam a névjegyeket? Egyáltalán melyik Google app csinálja ezt?

    A másik kérdés, én OneDrive-ot használok a képek, videók mentésére (illetve tartaléknak még ment a Google fotók is gyengébb minőségre állítva). Amennyiben lehetséges ezen nem változtatnék, mivel üzleti Office-om van és 2TB tárhelyem, szóval szeretnék minden Microsoft alkalmazást továbbra is használni. Icloud-ot a minimális csomaggal használnám (állítólag ez kell a kötelező telefon biztonsági mentésekhez?). Ez megoldható?

    Szeretném továbbra is az Outlook-ot használni, mivel mind a privát, mind a céges levelezésem exchange szerveres. Remélem nem lesz gondom.

    Eddig Edge-t használtam, ez is jó lenne, ha maradhatna... Tudom, hogy jó a Safari, azért azt is kipróbálom.

    Használtam megvásárolt Adguard-ot (reklámblokkoló) Androidon, van Iphone-ra is. Androidon nagyon szépen működik. Esetleg erről van valakinek tapasztalata?

    Chromecast-et használok több helyen, illetve a TV-m is androidos (alapból van benne chromecast). Gondolom az átküldést ebben a formában buktam? Youtube-nál szoktam csak használni. De tervben van egy AppleTV 4K vásárlása is...

    Bocsánat, ha nektek banális dolgok, de nekem most ezek a legkardinálisabb kérdések :)

    Köszönök szépen előre is minden segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex

Új hozzászólás Aktív témák