-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz Richard #246675 üzenetére
“Hazánkban jelenleg csak a Telekom ügyfelei számára érhető el az eSIM, és ezzel együtt az iPhone készülékek dual SIM funkcióját is csak ők tudják egyelőre használni, a multi SIM szolgáltatással pedig a mobilhálózati kapcsolatra is képes Apple Watch-hoz is csak ők tudnak előfizetést hozzáadni. Ez viszont bármikor megváltozhat, és végre csatlakozik a csapathoz a Vodafone is.”
-
oil120
senior tag
válasz matehajagos #246700 üzenetére
Szia,
Köszi. tényleg jpg-vel megy. RAW sajnos nem -
huan
őstag
Ha egy iPhone nincs aktiválva, akkor van tartani való vásárláskor?
-
tonyqa23
senior tag
Attol meg hozhattak ki elofizu hosszabbitasra, aztan tiltva lehet, ha nem fizetik.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Nem tudom vásároltatok e már iphone-t vagy egyéb telefont baleseti garanciával.
Kinek mi a véleménye tapasztalata az Edigital Extra garancia baleset biztositásáról? Kifizetik rendesen amit kell,ha pl totalkaros a telefon? Megéri kötni ilyen biztositást? -
veterán
Sziasztok
Nektek mostanában nem volt olyan gond hogy a Gmail appba beragadt egy email értesítés hogy van egy nem olvasott levelem?
Akármit csinálok a jobb felső sarokból nem akar eltűnni hogy van egy olvasatlan levelem. Már a fiókot töröltem a Gmail appból, bezártam az appot majd újra megnyitottam, telót is újraindítottam, de nem akar eltűnni.
Szgépről megnyitva természetesen nem jelez ki olvasatlan levelet.iPhone 13 Pro Max
-
bnorci71
addikt
válasz Remekelek28 #246711 üzenetére
MM tapasztalat van
van önrész illetve a készülék kora alapján avultatnak tehát 1,5év után nem az új árról kapsz utalványt ha totalkáros lesz a telefon.
Nekünk 1 kijelzőcsere volt majd rá 1-2 hónapra csereutalvány mert a MacBook sarka állt bele a kijelzőbe és az alaplap is sérülhetett.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
GreenGoblin
őstag
Nálatok a watch iPhone-al való feloldása működik rendesen?
Nálam van olyan, hogy 3-szor, négyszer is fel kell oldanom a telefonom, hogy feloldja az órám.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
divan
őstag
válasz GreenGoblin #246716 üzenetére
Változó. Van amikor igen, van amikor nem. Sajnos.
-
vans?
őstag
-
bnorci71
addikt
válasz Remekelek28 #246715 üzenetére
valamit rosszul értettél semmibe nem kötöttek bele
telefon a biztosítónak, elmondtam mi történt, közölte OK a dolog mikor küldje a futárt, javítás után hozta a futár a telót.
Beázást nem tudom, biztos benne van a szerződésbe.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
sethi
senior tag
Nálam ugyan az mint nálad
-
btudos
nagyúr
i8 + S4 kombinációval nincs ilyen problémám.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
PACSA75
őstag
válasz burgatshow #246666 üzenetére
Próbáltam már mindent, de sajnos csak a saját appokkal működik tökéletesen (akár még törölni is tudom az órával az üzeneteket), de 3 party appokkal (pl Gmail) ez már nem működik, pedig régebben ezek is engedték a törlést is🙄.
-
-
FIREBLADE78
addikt
Iphone keresést kitudom kapcsolni telefon nélkül?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #246730 üzenetére
iCloud webhelyen: [link]
De azért olvasd el mivel jár.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz FIREBLADE78 #246732 üzenetére
Akkor nem kapcsolom ki. Szervizbe adom le megint.
Szervizesek örülni fognak neki.
Majd akkor kérni fogják az Apple ID-det, meg a jelszavadat, vagy felkérnek hogy kapcsold ki.
Alap dolgok szervizbe adás előtt:
-Bizt..mentés (iCloud, vagy iTunes)
-Iphone keresés kikapcsolása
-Összes tartalom, beáll.. törlése.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok, uj Iphone 12-es készülék vásárlását tervezem, nem teljesen tiszta, hogy a garancia érvényesítése kapcsán mire kell figyelni vásárláskor. Pl. [link] esetén is jár a teljeskörű garancia, vagy webshop esetén kockazatos a vásárlás? (Arukereson tobb, mint 2000 darab pozitiv ertekelesuk van). Kizarolag szamlas (27% Afa), uj készülék vasarlasa jöhet szóba...
-
Noxy
veterán
válasz FIREBLADE78 #246735 üzenetére
Ha közérdekű adat van csak rajt semmi személyes, akkor felesleges törölni.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
válasz Stehe #246736 üzenetére
“No name” boltok (legyen az bolt,vagy webshop) esetén jobbára a 2. és 3. év bolti gari lesz.
A rendes Apple gari ezesetben csak az első év lesz,a 2.-3. évben Apple gari csak a hivatalos Apple partnereknél vásárolt telókra érvényes (MM,Istyle,Icentre,Edigital,Emag,Euronics,szolgáltatók,stb).
Arról nem is beszélve,hogy a kisebb webshopok egyik napról a másikra eltűnhetnek,akkor meg bukta a 2.-3. év.
Vonzó az a 231k-s ár,de sok a rizikófaktor.[ Szerkesztve ]
-
Stehe
aktív tag
válasz TheMarci #246737 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, akkor a gyári garancia mindenképpen egy év. Apple esetén itt nincs lehetőség hosszabbításra?
Webshoppal kapcsolatban rossz linket tettem be, a helyes az alábbi: [link]
Itt annyit írnak, hogy "A feltüntett ár 1+1 év szoftvergaranciát tartalmaz", illetve 1+2 év szoftvergarancia vásárolható 10.000 Ft-ért.
A fenti azt jelenti hogy nincs rá gyártói garancia, illetve a garanciakiterjesztés csak a szoftverre vonatkozik?
-
veterán
válasz Stehe #246740 üzenetére
Ez a kedvencem!Szoftvergarancia…
Ez a “fizess 10e forintot a nagy semmiért” opció.
Szó szerint semmit se kapsz a pénzedért,ez lehúzás semmi más,még akkor is ha törvénybe nem ütközik.
Ez tipikusan az ilyen mobilos boltok módszere.
Amúgy sem szoktam ilyen helyen vásárolni,de még a böngészőben az oldalt is bezárom amikor meglátom ezt a szoftvergarancia feliratot és semmit se veszek ott,még fóliát sem.Amelyik shop ilyet kínál az a szememben kb nullát ér.[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz Stehe #246740 üzenetére
Szerintem nincsen, ha több garit szeretnél, az alább linkelt helyekről vedd. A szoftvergaranciát nem tudom értelmezni iPhone esetében, amikor egy restore-al bármikor alapállapotba hozható a telefon.
Közben látom, 231.000 Ft, így akkor 1 év Apple, és csak 1 év bolti gari van rá.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
Stehe
aktív tag
válasz TheMarci #246742 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat, szoftvergarancia nekem is gyanús volt, nem igazán tudtam én sem értelmezni. Akkor a webshopos megoldás kilőve, inkább kivárok egy akciót egy hivatalos partner esetén. Arra esetleg van javaslat, hogy mikor várhatóak akciók? (Joy napok, Black Friday, új iphone 13 bejelentése, stb...) Az árkülönbözetet pedig elkönyvelem kiterjesztett gyártói garanciának . Ha jól látom, a [link] -en szereplő cégek esetén kell nézelődni...
-
veterán
válasz Stehe #246743 üzenetére
Az új generáció nagy árváltozást nem nagyon szokott hozni.
Az Apple inkább kivezeti az előző generációs mobilok többségét amikor az új megjelenik.
Talán a 12 maradni fog,lehet ez veszi át a sima 11 helyét.
Valamivel olcsóbb lehet majd,de nem szeretnék spekulációkba jobban belemenni,mert semmire sincs garancia.
Nagyobb mértékű akciók azért az Euronicsnál és az Emagnál sűrűbben vannak,de 230körül nem fogod mostanában megkapni.Fekete Pénteken sokszor több helyen is jó árak szoktak lenni pár típusnál,csak általában elég kicsi készletet szánnak ilyesmire és nem is mindent áraznak le fekete péntekesen.-10000ft-ot nem neveznék nagy akciónak egy 300k+ árú terméknél.
A jóárasított szifonok meg sokszor pár perc alatt elfogynak.
A fekete pénteket egy ideje elengedtem.Vagy képtelenség valamit megvenni mert 5perc alatt elfogy,vagy át akarnak verni és leárazás előtt emelnek árat és onnan akciózzák vissza az eredeti árra,esetleg éppen csak akcióznak egy kicsit.Több olyan terméket is vettem évközben sima akcióban,ami BF-en még akciósan is drágább volt.Esetleg hardveraprón is szoktak lenni idén vásárolt nagyon fiatal példányok karcmentes állapotban,hivatalos helyről vásárolva,240-260körül.Ezekkel sem lőhetsz nagyon mellé,feltéve ha nem utasítod el a használtpiacot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz burgatshow #246744 üzenetére
Azért az durva,hogy a 64-es 12 náluk most akciósan 324k,míg az Euronicsnál aki szintén apple partner 310k akció nélkül.
128GB:
-istyle: 372 helyett most 346
-Euronics: 330 -
bnorci71
addikt
válasz burgatshow #246744 üzenetére
és még attól is lehet kedvezményesebben venni hivatalos viszonteladótól
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Stehe
aktív tag
válasz Sys85 #246745 üzenetére
Emagnál 280-ba kerül, ez a legjobb ár eddig... [link]
Viszont ki van emelve, hogy a garancia magánszemély esetén 36 hónap, jogi személy esetén 12 hónap. Mivel céges telefon lesz, mindenképpen új telefon kell, számlával. Ebben az esetben valóban csak egy év garancia jár a telefonra? Mert ha így van, akkor vissza a kályhához és a Webshop lesz a jó megoldás, mivel mindkét esetben 1 év a gyártói garancia...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest