- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Windows 7
- Sweet.tv - internetes TV
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz mr.tamasbiro #230186 üzenetére
xr-nél jobb, 11-nél szarabb.
-
joey04
titán
válasz mr.tamasbiro #230202 üzenetére
Ezeket kell nézni, ez a legpontosabb:
De ha el AKAROD hinni, hogy a 12 jobb, akkor tedd.
[ Szerkesztve ]
-
-
mr.tamasbiro
őstag
14.1-et fel lehet tenni? Még csak most jött a frissítés jel.
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Van arra nézve már tapasztalat, hogy Telekom üzletekben szokott-e lenni készleten iPhone 12 Pro?
Köszi
-
herdsman12
őstag
válasz burgatshow #230198 üzenetére
Igazad van.
(Az Emlékeztetőket használom programszervezésre, azt meg nem látja a naptár.) -
oszy
veterán
Hogyan lehet megoldani a GarageBand alkalmazással, hogy egy letöltött hangot állítsunk be csengőhangnak? Van egy oldal, ahonnan letölti a safari, de a GB nem hagyja betallózni.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Iphone xs készülékem egy ideje kicsit banán alakú. Eddig nem érdekelt, de mostanában mintha jobban melegedne a hidegebb ellenére is.
Ez esetleg garanciálisan javítható, vagy biztosítás keretében lehet csak orvosolni?Előre is köszönöm szépen.
-
dud998
őstag
válasz Hitch #230221 üzenetére
Nem kötekedek, tényleg érdekel, de hogy sikerült meghajlítani? Azt a rozsdamentes acélt baromi nehéz "megmoccintani" is.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Reverting
őstag
Eddig birtam varni.... 12Pro 256Gb grafit megrendelve Telekom.
128Gb boven eleg lett volna, de nem rendelheto... huseg hosszabbitas es most van 16e ft online kedvezmeny is, az mar eleg csabito volt... igy 484e listaar helyett 464e. 22havi kamatmentes reszlete, 21e lesz havonta. Nov.5-en hozzak...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
YoSzabee
tag
-
dud998
őstag
-
Reverting
őstag
válasz whitezo88 #230233 üzenetére
Igazad van, kb 1hete nezegetem... ugy nez ki off az a keszlet is... volt kek telom igaz nem "ajfon", de szebb a szurke, beszeld ra magad...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Pfiucska
aktív tag
Jól tudom, hogy vezetek nélküli toltes eseten a 2020-as SE-nek eleg a 10W-os tolto mert 7,5W a max amit hasznalni tud ilyenkor?
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
engé
tag
válasz YoSzabee #230234 üzenetére
Értem hogy disztribució tekintetében marginális nép vagyunk, ezt elfogadom, de pont emiatt lenne jó a nyílt és konzisztens kommunikació a forgalmazók részéről. Sokadik embert frusztrál ez az iStyle előrendelési kálváriája és nem amiatt mert nincs meg időben az iPhone, hanem mert elégtelen az ügyféltájékoztatás. Egy szimpla, előrendelők számára küldött e-maillel hűthetnék a szituációt, és nem hivogatnák/keresgélnék személyesen őket non-stop (tegnap az Andrássy úti iStylenál akadt dolgom, gondoltam bemegyek érdeklődni, hátha van valami új infó, szegény lány passzívagresszív és lemondó hozzáállása erősen előrevetíti, hogy az ott dolgozóknak is tele a hócipőjük az egésszel, amit ugyan megértek, azonban tovább emeli az értetlenségem).
-
Razzul
őstag
válasz telefonmágus #230243 üzenetére
Ha az Apple készlethiánnyal küzd, és választania kell, hogy az EU-n belül hogyan ossza el a piacok között a beérkező eszközöket, feltehetően minden egyes alkalommal a nagyobb és jobb vásárlóerővel rendelkező országokat fogják választani. Hozzánk pedig minimális szinten csurgatnak a raktárból.
A hazai disztribútor éves forgalma nem tudom milyen szempontból releváns és hogy jön ide.
Stat crux dum volvitur orbis
-
Razzul
őstag
válasz telefonmágus #230245 üzenetére
Nem gáz a hangulatom, nem kötekedni akarok ne vedd magadra a dolgot.
Olyan szempontból nem releváns, hogy feltehetően amikor Írországban, az Apple európai központjában meghatározták, hogy az új széria szűkös készleteiből ki hogyan részesüljön nem az APCOM magyarország bevételét vették elő. Inkább azt figyelték, hogy melyik európai disztribútor mekkora merítéssel dolgozik a saját országában.
Ebből a szempontból pedig a magyar piac a statisztikai hibahatáron küzd, a nyugati piacokkal összevetve makroszinten csepp vagyunk a tengerben.
Stat crux dum volvitur orbis
-
Reverting
őstag
válasz evo87 #230247 üzenetére
Hat en tutira vettem... hogy hozzak.... remelem ugy is lesz... Most van kint ismerosom becsbe, MM-ban megkerdezte van-e 12Pro keszeleten, es semmi, sem 128gb sem 256gb-os, es a legszebb h semmit nem tudnak arrol, h mikor erkezik... szoval nem csak itt agyarorszagon van ilyen balkani helyzet...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest