- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akuiwerting
csendes tag
Udv... tudja valaki, hogy Arkad, vagy Polus MediaM-ban kint vannak-e mar az uj modellek?
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz Akuiwerting #229701 üzenetére
Árkád iStyleban tuti
[ Szerkesztve ]
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Bilux
veterán
válasz telefonmágus #229696 üzenetére
A memória kártya pont hogy olcsóbb lett nem?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz telefonmágus #229705 üzenetére
Jah úgy igen ez az alkatrész valóban olcsóbb lett de a többi alkatrész inkább drágább
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
aujjobba
addikt
válasz telefonmágus #229708 üzenetére
-
veterán
-
veterán
-
djstavross
tag
Sziasztok!
iOS 14.1-nél mik a tapasztalatok? Stabil? Jellemző bugok vannak esetleg mint a 13 indulásakor? 13.7-ről megéri frissíteni? Köszönöm a válaszokat! -
joey04
titán
válasz TheBikerider #229711 üzenetére
jó neked.
-
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz szabogabor10 #229716 üzenetére
Nem csak azért természetesen. Sok más szolgáltatás is sokszor jól jön. Az egészség része például engem nem érdekel, mert nem szeretem foci vagy egyéb sport tevékenység közben ha rajtam van.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Razzul
őstag
válasz aujjobba #229710 üzenetére
Ez a kép már párszor be lett dobva a témához kapcsolódóan és egy dolgot most már hozzá kell tegyek én is. Az XR nem az alapmodell és az iPhone 11 sem a régi értelemben vett alapmodell, mivel 2019-ben az "alap" iPhone 11 lett az LCD-kijelzős, telefotó kamera nélküli "fapados" verzió, azaz tudás alapján az az XR utódja.
Az iPhone 12 széria esetén kicsit átalakította a termékpalettát az Apple. Itt már egyértelműbben elválik az alap széria a Pro modellektől, valamint a sima 12-es telefonok is megkapták az OLED panelt, már nem mondhatók fapadosnak.
Stat crux dum volvitur orbis
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheBikerider #229684 üzenetére
10ből 1nek nem jön be kb. A maszk az tény most bekavar, de ne ezt vegyük alapul azért. Fizetéshez én Apple Watch-t használok, sokkal kényelmesebb, elő se kell venni ugye a telefont hozzá.
-
bnorci71
addikt
válasz lypen99 #229658 üzenetére
részemről
+kisebb méret, de mégis nagyobb kijelző
+a régi SE design
+jobb kamera
aku engem nem érdekel, de többet kellene bírnia
-az ára meg, hogy 4hónapja vettem az SE2020-tnekem általános felhasználásra egyébként az SE tökéletesen megfelel, mantrázom is magamba "nincs szükséged a 12minire"
itthon az udvari zenehallgatásra használom a régi SE-t hááát nem gondoltam volna, hogy ilyen kicsi kijelzője volt
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
veterán
-
dud998
őstag
-
aujjobba
addikt
válasz Razzul #229719 üzenetére
Az én értelmezésem szerint a 6/6s/7/8 voltak az alapmodellek, a X a 8-cal együtt jött ki mint premium modell.
A Xr és a 11 a 8 utódja, számomra alapmodellek, míg a XS a premium a X után.
Volt ez már itt tárgyalva szerintem, értelmezés kérdése.Valójában nekem abból a szempontból mindegy is, hogy a Pro-k őrült drágák már, a simát veszem 1-2 év késéssel (most épp Xr van, tavaly év végén vettem).
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz TheBikerider #229712 üzenetére
Rosszul írtam, dolgozott a szövegjavító-kiegészítő. Úgy értem, hogy nem kell mindig hordani (mármint amikor nem vagy más emberek között, meg messze, stb). Az "ezentúl" szót beillesztette magától a keyboardom (köszi) .
Nyilván a face ID-hoz maszkot leszedők közül is azok zavarnak, akik 20 mp-nként néznek a telefonra és fullba lakpdossák a maszkot a bkv-n és nem egy ilyen embert látok. Plusz a legtöbb embernek tényleg kb. 4 szám a jelkódja, azt igazán beírhatná, dehát ha a lustaság fájna...
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
kisapa
senior tag
válasz davidkiss90 #229676 üzenetére
Nekem is kéne mármint ilyen feleség.
-
veterán
-
Vincsaba
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni az alábbi témában. Jelenleg XS-t használok, most szeretnék új iPhone-t vásárolni. 2 kinézett modell közül bizonytalan vagyok, hogy melyiket válasszam. iPhone 11 Pro vagy 12 között vacilálok. Kamera minősége elég fontos lenne a számomra, nagyon sokszor kell használnom a portré módot, nem tökéletes fényviszonyoknál is. 2 évre tervezek ezzel a telefonnal.
Ti melyiket vásárolnátok a helyemben?
Előre is köszönöm! -
Dany007
veterán
válasz szabogabor10 #229728 üzenetére
Azért ez túlzás. A 8 éves fiam simán kibírja, szabályosan hordva a maszkot egy laza fél - 1 órás bevásárlás során. Akkor egy felnőtt embernek ne essen már ez nehezére.
Jó, nekem se tetszik, de most ez a "szabály", ha csak 1%-kal is kevesebb embert fertőzök meg és hal bele, mint maszk nélkül, már megérte.
Akinek tényleg szívás az az, akinek napi 8 órát kell hordania. Na az tényleg szívás. Bár az orvosok is kibírják műtét közben akár 8-10 órán át is. -
Sungoo
addikt
válasz szabogabor10 #229716 üzenetére
-
veterán
-
dud998
őstag
válasz Dany007 #229731 üzenetére
Kereskedelemben dolgozom, sajnos tudom milyen napi 9-10 órát benne lenni. De inkább ez mint a táppénz meg a lélegeztetőgép. Remélhetőleg hamarosan túlleszünk ezen az egészen. Amúgy a FaceID miatt nem szoktam lehúzni a maszkot, mert az sok helyen szabálytalan ugye. Beütöm a 4 számos kódot és kész. Nem halok bele. Fizetni meg az órával. Ha felvetted és feloldottad, onnantól kezdve csak a duplaklikk.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Sungoo
addikt
válasz telefonmágus #229734 üzenetére
Nagy buflák vagyok, de a csuklóm ropi. Néztem ezer összehasonlító videót, de pont ezen pörgök ezerrel, melyik legyen.
-
veterán
válasz Dany007 #229731 üzenetére
Nekem bizony kínzás, ez volt az egyik ok, hogy nagyon távol tartsam magam az orvosi hivatástól. Na meg az IT iránti mániám. Egyszerűen nem értem azokat, akiken még az utcán is látom a maszkot. Mert arról semmi hír nincs persze, hogy káros az is, ha indokolatlanul sokat hordod. Márpedig káros.
De zárom a témát, nem ide való. Csak fiatal vagyok, és nagyon irritál, hogy indokolatlanul elvesznek a legértékesebb éveinkből.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
őstag
válasz Sungoo #229736 üzenetére
Nekem sincsen vastag csuklóm de 44-t vettem. Kell ez szerintem Plusz ugye az akksi is nagyobb benne. Kollégámnak 40-es van hát elég furán néz ki neki a csuklóján ami azért vastagabb mint az enyém.
Szerintem menj el, és próbáld fel a boltban a kiállított darabot.[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
Most megyek a kollégához, neki 44-es van, felpróbálom.
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. [link] ezzel a töltővel lehet majd gyorstölteni az iPhone 12 minit?
Villa7: köszönöm a gyors választ[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Dany007
veterán
Talán az eddigi legrészletesebb bemutató, ami a színekre és azok összehasonlítására fókuszál: LINK.
@szabogabor10: Értem, elhiszem. Annyira talán nem vagy fiatal. Túleszünk ezen is, szerintem a legjobb évek, ha tágan értelmezzük, akkor 20-40 között. Ebből pár hónap elmegy maszkkal, egye fene. De valóban nem ide való, elnézést. Lezártam.
@dud998:
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest