-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz MontyCrew #14101 üzenetére
Olvassátok el az értékeléseket! Mekkora kamu! A GPS-en nem volt térkép... POZITÍV! A GPS-szerelőhöz kellett vinni aki 5e ft-ért javította... POZITÍV! A készülék tartozékai hiányosak... POZITÍV! Csak nekem bűzlik itt valami?
És a szokásos jutalék elsummantás. Fizettem de nem volt időm megvárni. Pfff! No comment!“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Kicsirics77
veterán
na ki lett fizetve a részletre vásárolt szifonom a mai napon
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
kristee
tag
Ez a legjobb:
Pozitív vélemény: az egyik legjobb akivel kapcsolatba léptem ajánlom mindenkinek a termék ugyan nem felelt meg nekem, de visszautalta volna pénzt ha visszaküldöm a telefont, csak
sajnálatos módon /bármilyen hihetetlenül hangzik is/ a készüléket a mai nap folyamán elloptákMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
Kicsirics77
veterán
válasz kristee #14106 üzenetére
igen életszerű ez az eset is
egyébként privibrn jöhetne,hogy mi az itteni és a (v)faterás neve szeretnék kicsit röhögni én is ezen meg legalább tudnám kitől nem kell ott sem vásárolni[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
kristee
tag
válasz Kicsirics77 #14107 üzenetére
Az itteni neve ne privibe menjen, hagy tudja meg mindenki...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
Kicsirics77
veterán
-
Arcképgyáros
nem vágjátok véletlen ENNEK a visszaszámláló app-nak a nevét?
-
popely16
tag
Sziasztok !
Vettem egy i4 és az lenne a kérdésem hogy valami sorszáma alapján lehet tudni hogy mikor gyártották a készüléket ?
előre is köszi .
-
MontyCrew
senior tag
Valakinek ötlete, hogy miért nem tudok telefonálni?? ezt írja ki akármit akarok hívni: [link]
-
lacex
tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy sima standard t-mobilos SIM kártyát hogy lehetne úgy átalakítani hogy a 4S-be jó legyen? Lehet hülye a kérdés de egy próbát megér azt hiszem
Nem vártam semmit, mégis csalódtam.
-
Keksz
senior tag
Az Iphone 4S-em megeszi a füleseket.
Kezdte a gyárival, ami augusztusban szart be, kurva halk lett. Írtam is ide hogy vonaton nem hallottam, kellene vmi volume booster app, de nem jártam vele sikerrel és ekkor teszteltem egy másik Apple fülessel, ami szinte üvöltött. Nem csak zene hanem telefonálás közben is nagyon halk volt, max hangerőn.Gondoltam h nem baszakodom vele, nem viszem sehová. Ezt is írtam.
És veszek egy kicsivel jobb fülest, aminek van iphone támogatása.Egy SENNHEISER MM 30i lett belőle, szeptember 3-án hoztam el.
A múlt héten ez is meghalt. A jobb oldali hangszóróját már alig lehet használni.Csak a gyári Music appot használom.
Volt már vkinek ilyen? vagy olvasott már róla? Mi lehet a baja?
Jövő héten kell a telefon, de utána beviszem az iStyle-ba az Andrássy-n.
Ott egyből meg tudják nézni az esetleges beázást?
Kurva sokat használom zenére, mióta megvan nem cipelem az Ipod classic-ot. -
Judy075
tag
Sziasztok,
Nem tudtok egy olyan app-ot ajánlani, ami ébresztő rádióként működik, és ismeri a magyar csatornákat? Amit most használok az a Radio Hungary, és még van néhány, de ennek van ébresztő funkciója, csak éppen úgy működik, hogy egy üzenet jelzés érkezik, hogy ébresztő, de a rádió nem szólal meg.
Rájöttem, hogy kihangosítva az i5-öm sokkal jobban szól, mint a rendes ébresztő rádióm.Köszi
J. -
törölt tag
Üdv,
Elnézést ha lett volna már szó róla, ez esetben elég egy hivatkozás a korábbi hsz-re.
A helyzet az , h egy rokonomnak kölcsönadtam az iphone 3G-met (ő most rendelt asszem 4S-t de szállítás alatt van még, és volt vmi konkrét app amit már a hétvégén egy konferencián használnia kellett) de sikeresen elhagyta a töltő/adatkábel kombót.Mivel egyelőre szeretném még a telefont használni, szükségem lenne egy újra v. nagyon jó állapotú használtra. Valakinek van ötlete h hol és kb. mennyiért tudok szerezni?
(Árgépen kb. 10e körül láttam eddig, mondjuk mindegy is mert nem én fogom fizetni - de azért ha van olcsóbban az se baj)Előre is thx.
-
TheMarci
addikt
válasz #02683648 #14129 üzenetére
http://www.starking.hu/products.php?product=Apple-USB-Power-Adapter
Kicsit olcsóbban, de eredeti. Szerintem inkább eredetit vegyél amúgy.
Do You Dream?
-
-
vans?
őstag
udv,
mennyire irhato szerintetek a Telenor szamlajara az, hogy a vonaton szinte nem is tudok telefonalni? szakadozik, megszakad a hivas stb., pedig nem a prerin telefonaltam (volna), hanem pl. Gyor hataraban, elotte meg Komaromnal.
hábm bábm
-
peugeotmate
őstag
Dettó ez a helyzet állt elő nekem is nemrég, annyi különbséggel, hogy én T-Mobile-os vagyok. Én is a közelben (Győr-Budapest vasútvonalon) tapasztaltam hasonlót. Amikor nem voltunk lakott területen, egyszerűen mindig elszállt a térerő, majd a megállóknál visszajött. Hogy most ez most mennyire az antenna gyengeségére fogható, azt nem tudom. (iPhone4-em van)
(Sima másod osztályú kocsikon, 3G ki volt kapcsolva. Odafele Railjeten lehet jó volt, de odafele nem volt hívásom, így nem tudok biztosat mondani.)Keksz
Nem vagyok olyan biztos abban, hogy a telefon a rossz. Milyen "körülmények" között tárolod a fülhallgatóidat? A gyári füles az eleve gané, hangminőségre is. A féloldalas elhalkulás meg gyakori jelenség fülhallgatóknál. A Sennheiserre meg még kell hogy legyen garancia, ezért simán cserélik.
[ Szerkesztve ]
meg
-
samgar
őstag
Erre valaki esetleg? Nagyon tetszik ez a "filofaxos cucc"
[link]Oppo Find X5 PRO
-
-
samgar
őstag
válasz vadászcsiga #14141 üzenetére
Ios, biztos, már keresem az oldalt. iPados oldalon olvastam, nem tudom iphonera van e.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
Topikgazda
A bal alját rövidre zárva az ujjaiddal, akkor van gond, balkezesek eleve hátrányban. Annyira nem vészes, ott a gond, ahol alapból sem dúskál térerőben a hálózat... ezért van az, hogy akik nagyvárosban laknak, azt mondják, nem létezik az antennagate. Persze,hogy nem, mindig max térerejük volt, abból leugrik 1-2 csík, kit érdekel...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
samgar
őstag
válasz vadászcsiga #14146 üzenetére
Az biztos, hogy valami "breadcrumbs" főcím volt, de ez meg tök más program, azért nem értem
Oppo Find X5 PRO
-
Maddoxtomi
tag
Üdv!
Szerintetek megéri most iphone 3gs-t venni? (45 ezer körül lehet használtat kapni)
Android, WP , Bada, Symbian, már volt, most szeretném az iOS-t is kipróbálni.
Az érdekelne, hogy 3gs, vagy vegyek 2 éves hűségre 4s-t vagy 5öt?
Ha privátba írjátok a válaszokat is jó, előre is köszönöm mindenkinek.
Ajánlatok is jöhetnek esetleg, Miskolci, független iphoneok érdekelnének. -
PumpkinSeed
addikt
válasz DanielK #14080 üzenetére
Értem, bocs nem vettem észre. Ez elég gagyi így. És ha hozzárendelem ezt a gépet mint E számítógép akkor se lehet megcsinálni, hogy ne töröljön le mindnet?
(#14081) Tibee86
Majd kipróbálom.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest