- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okuyama
tag
Üdv mindenki ,garanciás kérdésem lenne .Adott a családban egy gyárilag kártyafüggetlen I6 Plus készülék ,ami valamiért gyorsabban merül melegszik is és a kelleténél lassabban veszi fel a töltést is .Valószínű akku gondja van vagy kitudja ..Most néztem meg hogy még garis elvileg ! [link] A Kérdésem az hogy mivel kéztől lett vásárolva anno igy nincs a készülékhez lényegében semmi papírom ,tudom én ezt garanciáztatni ? Olvastam olyat hogy valakinek nem kértek semmit ,bevitte megnézték elvették a készüléket adtak egy papirt és kész . A Másik hogy én Nyíregyházához vagyok úgymond közelebb , itt a környéken valahol van partnerkirendeltség ahol átveszik ?
-
csabiks
senior tag
Én nem akarom sem védeni sem támadni ezt a wowfixit nevű dolgot, (bár én sosem tenném a telefonra), viszont az amit felkenetsz és nem hamisított, akkor valóban ad védelmet.
Ez igazából egy nagyon vékony finom kemény lakkhoz hasonlító réteget képez a felületen és az nehezen karcolódik, nincs benne semmi trükk, ezt a folyadékot használják szélvédő illetve karosszéria védelemre is (nagyobb kiszerelés és sokkal olcsóbb)
Egyébként elég sok cég árulja (szerintem pontosan ugyanazt a folyadékot csak más branddel):
kristall Global, Nanofixit, glass guard,shark proof, nanostate és még van vagy 20 ilyen cég..."The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Ragnar95
félisten
válasz Okuyama #135951 üzenetére
Nem kell semmi papír, sorozatszám alapján megy a gari. Csak akkor kéne eredeti számla, ha nem kapcsolna be a készülék, de ez a probléma esetedben nem áll fenn.
Csak Pesten van szerviz, de előzetes egyeztetés után pl az iCentre átveszi a készüléket, ha futárral elküldöd nekik.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Zsolaf
addikt
Az tudja valaki ha iCloud-ba a kontakthoz fotót állítok be, miért lesz rossz a minősége? mintha 16 szín lenne és pixel s,tény hogy nagyítom, de ennyire nem kellene rossznak lennie, gépen csináltam ha számít neten keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
bajaki
őstag
Találkozott már valaki olyannal 6S esetében, hogy a rezgőmotor egy bizonyos idő/rezgésszám után elfelejt működni?
Nekem jelenleg olyan problémám van, hogy egy idő után fokozatosan egyre gyengébb a rezgés erőssége, a végén pedig már olyan gyenge, hogy kézben is alig érezni. Amióta észrevettem a hibát, a beállításokban tesztelgettem a különböző rezgésekkel...kezd elegem lenni, hogy havonta mászkálhatok a szervizbe...Szerk.: Ja igen, nem írtam, de az újraindítás általában megoldja. Utána egy darabig megint jó. Megpróbálok egy resetet, aztán meglátjuk, de szerintem hardveres hiba lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Nincs bekapcsolva, nem is használom.
Ez hardveres gond lesz, reset után is csinálja. Már az első néhány napban feltűnt egyébként, hogy az előző 6S-emhez képest kicsit furcsán rezeg a készülék, néha mintha berezonálna valami. Tokban nem nagyon lehetett hallani, így úgy voltam vele, hogy majd valamikor később gariztatom. Erre most elkezdte ezt, így eljött az idő...
Más.: Az normális, ha a zárképernyő mellett kiveszem a sim-tálcát akkor ilyen villanások vannak? Mondjuk akkor is amikor visszanyomom, szóval ez gondolom a háttérben felugró ablak miatt lehet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz domojko #135968 üzenetére
Igen, ez ilyen, a gomboknak van egy holtjátéka, illetve a kamerában is van ami zörög, de ez természetes.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Masterboy84 #135972 üzenetére
Én is így gondoltam 5S-nél. Aztán beletörődtem. Ha valaki nem törődik bele 14 napon belül visszaviheti netes vásárlás esetén.
Amúgy nem csak a kamera zörög. Bekapcsoló gomb is. Természetesen pont az ember fülébe.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
tonyqa23
senior tag
Jó ez a beépített facebook bejelentkezés, szinkronizálás. Egyik kontaktomnál kimutatta a kamu facebook adatlapját, ami más néven van...
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Nem nagy dolog, de miért van az, ha beállítok egy képet "Lock Screen"-nek, akkor sokkal alulszaturáltabb, mint a Photos alkalmazáson belül megnyitva? (iPhone 6S)
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
hemaka
nagyúr
válasz domojko #135968 üzenetére
Iphone 4 ota csorog-zorog a kamera es a hangeroszabalyzo gomb, plusz altalaban meg a power is.
Nincsen szigeteles a gomboknal igy a hotagulas miatt viszont lotyognek a gombok, hogy a nyari melegben is tudd nyomogatni a gombokat.Aaron14
Van rajta egy fekete atlatszo layer, hogy lasd az infokat rendesen. Nem azt latod?[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Miként tudok úgy üzenetet küldeni, hogy az illető mindenképpen SMS-ként kapja meg, még akkor is, ha az adott szám iMessage-ként funkcionál? Azért lenne fontos, mert akinek küldenék, tudom, hogy lefogyott az adatforgalma, ezért csak akkor kapja meg, ha visszaér az irodába és felcsatlakozik a WiFi-re. Így pedig már késő... Valami ötlet?
Köszi!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
footy
addikt
Sziasztok!
korabban volt olyan lehetoseg a rendszerben, hogy egy google-lel kikeresett cimhez kulso(pl Sygic) navigacios programmal tervezzek utvonalat. Van erre meg lehetoseg, csak be kell allitani valamit, vagy valamelyik frissitessel ez eltunt?
koszi
-
lacy86
addikt
Ma voltam a Plazaban, WoWFixIt kozepen - bamulo arcok ( azta milyen kiraly, bakker ilyen is van, ... )
-
kiszi07
senior tag
Ha a némító gomb beszart, akkor azzal foglalkozni fognak az 1 éves jótállás kapcsán ? Minden 2. alkalommal tudom némíteni a telefonomat, ilyenkor cserélnek vagy mi ?
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
sikerült megcsípnem egy iPhone 5S-t.
Kérdésem az lenne, hogy 2A-es töltővel tölthetem? ( előző telefonom gyári Samsung S4 töltője ) -
dehecked
tag
Sziasztok, lenne egy villamkerdesem!
Ha most veszek egy iPhone 4S-t (ne menjunk bele miert nem ujabbat, ez tetszik, kesz) es az total ures IOS-szel rendelkezik, tudok en Instagramot, Facebookot, meg hasonlo appokat telepiteni?
Ocsem szerint olyan problemaba utkozhetek esetleg, hogy nem eleg friss az oprendszer es emiatt az Appstore nem engedi telepiteni a legujabb verziot a programokbol, de regebbit valahogy csak fel lehet installalni, nem?
Jailbreaket kihagynam ha lehet.
Elore is koszonok minden segitseget! -
INMOTEP
őstag
válasz B-L-A-C-K #135977 üzenetére
Ez nagyon érdekes mert nekem az előző sima i6+ nál zörgött nagyon a kamera ha megkocogtattam ,soha nem volt szétszedve új kora óta nálam volt .Most van egy lassan 1 éves szintén i6+ nemrégen került hozzám .És a kamera ebben nem,pontosabban alig zörög ! Alig hallani ,ezekszerint I6+ és i6+ között is van különbség
-
Ragnar95
félisten
-
Diokhan
addikt
válasz dehecked #135993 üzenetére
Üdv! Nem lesz gond az appok telepítésével, nekem a 4S-en 6.1.6 volt es arra is találtam mindent! A legújabb nem jön le rá, de a legutóbbi kompatibilis verziót felajánlja az app Store!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
maximilian4
addikt
Tudtok ebay-en eladót, aki nagyon jó minőségű házat, esetleg gyárit árul?
Iphone 6-hoz kéne.Maxi
-
w.miki
veterán
Ismerősöm régi iphone 3gs (A1303A)-e nem indul el, csak fehér képernyő jön be.
Lehet ezt valahogy resetelni, vagy visszahozni az életbe?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest