- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Sly189 #136899 üzenetére
Arra ügyelj, hogy ha úgy is hallgatod az Apple Musicot, hogy nem letöltöd offline használatra az adott zenét, hanem csak behozod az adott albumot, rákattintasz hogy lejátszás, azaz csak streameled, akkor azt átemeneti tárba lementi ugyanúgy a telefonra, csak éppen nem látod a helyfoglalásnál, és kézzel törölni se tudod. Tapasztalatom szerint ez 2-3 gigát simán megeszik. Egy icloud ki-be jelentkezés törli le, vagy valamilyen olyan módszer, ami teleírja a fennmaradó üres helyet, és a rendszer elkezd automatikusan tisztítani. Tehát vagy a filmes megoldás, vagy a battery doctor-os.
-
a000
őstag
válasz lugosi #136902 üzenetére
Ilyenkor nem működik,az a módszer, hogy kikapcsológomb sokáig nyom, amíg meg nem jelenik a csúszka, majd ha bejött ez a képernyő akkor pedig a homegombot addig nyomni, amg el nem tűnik?
Elvileg ez tisztitja a memóriát, hátha az ideiglenes dolgokat is tisztitja. Egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
-
MitoGábor
tag
válasz California1 #136906 üzenetére
Természetesen többféle. Ahogy a 300 forintos üvegfóliáknál, mindig az a legjobb, amit az az üzlet árul, ahol éppen érdeklődsz. Sajnos ezt csak több hetes használat után tudod meg.
06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
-
univerzita
addikt
Érdekes megoldás azoknak akik a tárhelyet és a aksi kapacitást bővíteni szeretnének ( ez talán a leg elegánsabb megoldás) [link]
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz univerzita #136909 üzenetére
Sajnos mobilnetrol nem tudok videót nezni, röviden leírnád hogy miről van szó?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz univerzita #136912 üzenetére
Aha értem, köszi! A tárhelyet hogy oldják meg, hogy lássa a telefon? Ha jól sejtem a csatlakozón alul kapja a powert is a toktól, plusz van valami OTG féle funkciója is?
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz univerzita #136914 üzenetére
Ez egyáltalán nem hangzik rosszul. Ez akár azt is lehetővé teheti, hogy képeket, zenéket es dokumentumokat masoljunk készülékek között a tok segítségével. Ha logikusan gondolkodom.
-
California1
őstag
válasz univerzita #136909 üzenetére
Ez zseniális kis cucc, ha lenne 5S-re nem is gondolkoznék.
-
B-L-A-C-K
titán
Tényleg jó kis cucc.
-
Blackmirror
őstag
válasz univerzita #136912 üzenetére
Hű ez nagyon jó, nem is tudtam hogy van ilyen.
Utazásokra a tárhelyet sandisk ixpanddal bővítem, de ez sokkal egyszerűbbnek tűnik ( nem néz ki olyan hülyén rácsatlakoztatva )és ad még + is az aksiba.iPhone X@R, iPad Pro
-
Drughi
addikt
válasz California1 #136917 üzenetére
Van ilyesmi 5s-re:
[link] -
Ragnar95
félisten
válasz Drughi #136922 üzenetére
Nem értem, miért érné meg bárkinek is egy ilyen tok annyi pénzért, amennyiből megkapja a nagyobb tárhellyel rendelkező modellt is... Külső akksit meg kapsz ennél jóval olcsóbban is nagyobb kapacitásút.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
MitoGábor
tag
válasz California1 #136911 üzenetére
Ezek kínai akkuk. Általában semmilyen márkajelzés nincs rajtuk.
06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv! egy kérdés..
le akartam tölteni a modern combat 5 ingyenes app stroreból de kátya adatoknál kéri a biztonsági kódot..
de milyen biztonsági kódot? a kártyán nincsen ilyen csak dátum a bankártya szám meg a hátulján az utolsó 3 szám de azt is próbáltam és nem jó..Egyáltalán ingyenes app hoz minek irányít át a fiókbeállítások bankártya adataimhoz ha egyszer ingyenes az app?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Hardver Arc #136925 üzenetére
Az a hátoldalon lévő 3 számjegy.
Ha ez után is kéri akkor van tartozásod, és gondolom nincs annyi pénz a kártyádon és nem tudja levonni. Ha van tartozásod iTunes-be megnézheted. Elindítod -> jobb felül bejelentkezel -> Fiók adatok (megint kéri a jelszód majd) -> Vásárlási előzmények, itt katt az "összes"re -> és ott a "hitelkártya összesen" látod a tartozást.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
iPhone 5-nél a töltés probléma a csatlakozóhoz köthető, vagy alaplapi meghibásodás?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Rendeltem nemregiben egy MFI lightning kabelt. A kerdesem az lenne, hogy lehet barmilyen problema abbol, ha mondjuk LG/Sony/Samsung toltofejjel hasznalom? Mire kell figyelni?
( i6S) -
Ragnar95
félisten
válasz motoflug #136930 üzenetére
Nem, használd nyugodtan bármelyikkel. Probléma nem igazán lehet, max arra figyelj, hogy legalább 1A-t tudjon leadni a töltő, mert különben lassabb lesz a töltés, mint a gyári töltővel, de a telefonban problémát ez sem okozhat.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Hardver Arc #136934 üzenetére
Szokott olyat ritkán hogy ellenőrzi a kártyád, ilyenkor levesz pár száz forint róla, majd pár nap után visszautalja, de ha nem tud levenni semmit akkor le se tudsz tölteni mert nem tudja ellenőrizni.
-
gzbotii
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #136929 üzenetére
Múltkor régi fogkefével kicsit megtakarítottam, jobb lett. Utóbbi időben egyre nehezebben töltött, megpróbáltam újra egy műanyag darabbal kicsit tisztítani, most már egyáltalán nem tölt
A töltő eredeti, iPadel jöttWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
GhettoChild
tag
Hi ! Ki milyen billentyűzetet használ ?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz GhettoChild #136945 üzenetére
Én gyárit.
-
randras
veterán
válasz GhettoChild #136945 üzenetére
SwiftKey-t, próbáltam még Swype-ot, meg Go-t, de ez tűnik a legjobbnak. De új vagyok.
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, melyik a legjobb kamera alkalmazás amiben...
... lehet a záridőt és a többi finomságot állítani?
Akár ingyenes, akár fizetős!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest