-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
iOS 9.3 mikortól lesz nem BETA verzióban elérhető?
Matthew 24:42
-
manacz
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam 5s-re a 9.3 bétát. Azóta arra lettem figyelmes, hogy ha felkapcsolódik a kijelző (Lock Scree-nnél mindig) egy pillanatra zöld háttér villan fel majd jön a normál Lock Screen. Ez a villanás a másodperc tört része alatt megtörténik, de eléggé zavaró. Találkozott valaki hasonlóval? :/ Ez azért csak nem hardveres hiba nem?
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki aki függetlenített már szoláltatónál iOS készüléket leírná, hogy miként zajlott le neki a dolog? 4 napja áll a dolog, de még nem jött az SMS, ha egyáltalán annak kell jönnie arról, hogy függetlenné vált a telefon.
Ha már független, akkor hogyan tudok arról megbizonyosodni mások szolgáltató kártyája nélkül, hogy valóban az?
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy ILYEN kezdeményezés, ami Iphone szempontból sztem teljesen érdektelen, de nekünk, Androidosoknak hasznos lenne. Kaptam egy kósza fülest, miszerint az Iphone -ban is meg lehet nézni az aktuális LTE bandet. Ha ez igaz, akkor legyen kedves és írja meg valaki, hogy egy Iphone -ban milyen módon (milyen menüpontokon keresztül) lehet ehhez az infóhoz hozzájutni! Közzétennénk a blogban.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TheMarci #128610 üzenetére
Köszönöm!
Nálunk (EU) három lehetőség van az FDD-LTE sávokon.
Band3 =1800Mhz
Band7 = 2600Mhz
Band20 = 800Mhz
A screenshoton egyetlen adat passzol a fenti értékekhez:
"Freq Band Indicator = 3"
Ha ez a band3 -as LTE sávot jelenti, akkor ez kell nekünk. Szerinted? Remélem, hogy más is megnézi, mert ha másnál ez esetleg 7, vagy 20, akkor tuti ez a szükséges menüpont és infó.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #79335424 #128611 üzenetére
Update:
Ez lesz az! Egy másik Iphone topikban találtam:"For iPhone:
For LTE - (Make sure you're on LTE)
1) Dial *3001#12345#* and hit “Call”
2) Click serving cell info....download and upload bandwidth will tell you if you are on 5x5 or 10x10.
3) Freq Band Indicator will tel you the band (17 if youre on lte). You may need to wait a while for it to appear (try have someone sending you an imessage during this, so it triggers the data)"A példában szereplő 17 nyílván nem EU -s frekvencia, de a lényeg megvan.
Még egyszer köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz #79335424 #128611 üzenetére
Kicsit utánanézve, az lesz az:
https://blog.hqcodeshop.fi/archives/253-iPhone-cell-Field-Test-mode.html
Szerk.: Most olvasom, hogy meglett közben.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a iPhone 6-osomnak az érintő képernyője teljesen "lefagyott", nem működik? Abszolút nem érzékel semmit, így nem tudom újraindítani sem a telefont.
Amúgy a teló működik, megérkeznek a hívások, csak épp nem tudom felvenni a telefont, mert nem működik az érintőképernyő.
Mit tudok csinálni, hogy tudnám első körben újraindítani a telót? Vagy egyéb ötlet?
Köszi
-
VipJoco
tag
Srácok, valaki tud olyan alkalmazást, hogy képernyő videót tudjak készíteni? (Jb nélkül) Köszi
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Az itunes-on keresztül másoltam fel képeket a telefonomra, amelyeket régebben készítettem a másik telefonomon. Most az a helyzet, hogy a telefonról nem tudom törölni a már nem kellő képeket. Ha usb-n keresztül, mint meghajtó megjelenik, akkor meg nem jelennek meg rajta, tehát így sem tudom törölni. Az itunes-on keresztül, pedig csak az összeset tudom törölni, viszont én csak egy párat szeretnék. Mi a megoldás?
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
atees
őstag
Sziasztok! Az i6-om egyik sarkánál kattog a kijelző, olyan mintha nem ragadna oda rendsen 😱 Bal felső sarok. Meg a home gomb sokszor olyan hangot ad ki, mintha lenne alatta vmi, de a telefont többször megpucoltam és semmi változás, de mondjuk 10ből 5ször csinálja. Ezekkel érdemes gariztatni?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
ny.erno
tag
válasz atees #128624 üzenetére
Veszíteni nem fogsz, ha megpróbálod.
Noá: Telenornál akartam leadni Törökbálinton az i6-ot január 11-én, ahonnan a TMX-hez lettem vezényelve, mert a bolt felújítás miatt január 16-tól zárva és nem tudnák nekem visszaadni a készüléket, mert abban az üzletben kapom vissza az újat, ahol leadtam. Direkt kérdeztem, hogy másik üzletbe nem tudják kiküldeni? Azt mondták, hogy nem, de végül is így sokkal jobb volt, mert ott van szinte mellette a TMX.
Ettől persze előfordulhat, hogy másik szolgáltató máshogy csinálja (emellett logikusabb is az általad említett verzió). Sőt. Még azt is kinézem belőlük, hogy két azonos szolgáltató, ám eltérő üzlet szintén más módszereket alkalmaz.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
senior tag
Sziasztok!
Talalkoztatok mar ilyen jelenseggel?
[link]
Függöleges piros csíkok és elkékül a képernyő egy pillanatra iphone 6-on.
Programhiba lenne FB appban?[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Nescafé
őstag
9.2.1 elérhető
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
lacy86
addikt
Nekem jobb lett az akksi ido
-
ittakary
nagyúr
Rögtön a 9.3 megjelenésének estéjén feldobtam a szifon.com-os linkről letöltött IPSW-t aminek a verziója 13E5181d volt. Ellenben most már kijött egy 30MBos OTA és már 13E5181f a verzióm.
Ez még nem is lenne különösebben fontos (érdekes, hogy erről sehol nem írtak!), de amióta felment az OTA, pár helyen durva laggokba ütköztem. Pedig semmi komolyat nem csináltam: Home visszatérés, multitask, stb. És ami még érdekesebb, mindezt egy 6S Plus-on.
-
MODERÁTOR
-
Lefty
addikt
válasz Viktor0610 #128644 üzenetére
Veletlenul sem lehet a _beta_ verzio miatt.
-
galaxys80
veterán
válasz Viktor0610 #128644 üzenetére
Mi az oka annak, hogy beta szoftverrel szívatod magad?
Fejlesztő vagy? -
Noxy
veterán
Béta buzeránsoknak itt egy leírás, hogy hol, meg hogyan kell jelezni az Applenak a béta hibákat, egy nyilvános Iphone szakmai topik helyett.
http://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest