- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz jani_gy_22 #110949 üzenetére
Ahogy Gsx-rr is írta saját magadnak add el, és magadnak vegyél is magánszemélytől. A GSM boltnak hasznot kell rárakni, hiszen ebből élnek, ezért olcsón számítanak be, illetve drágábban adnak el készülékeket mint a netes piaci árak.
br4adam: Köszi az infót.
-
feelmt
tag
Üdv! segítséget szeretnék kérni. Javítottam már iphone-t 3g,3gs,4 tehát értek hozzá valamenyire nem profi szinten de most nemtudom mit ronthattam el. Adott egy iphone 4 lezáró gomb csere volt minden rendben összeraktam és a következő igen érdekes hibákat produkálja : Először anyi volt hogy az alma logó után az egész kijelző világosabb lett majd semmi néha ujraindult most eljutottam odáig hogy ha itunes-ra dugom és közbe kapcsolom be alma logo után az itunes felajánla hogy hozzá férést kér a telfonhoz amikor megadom neki bekapcsol de semi nem müködik csak a háttér kép és a lezárt képernyő van aztán igy elvan egy drabig majd ujra indul. Remélem valaki tud valamit segíteni hogy mit ronthattam el. Köszönöm előre is!
-
kchris78
veterán
válasz B-L-A-C-K #110951 üzenetére
teljesen jogos... viszont ha veszek is meg el is adok, akkor minimálisan jobb árat szoktak megajánlani a telefonért mert nem kell a régi telefon árát kp-ben kicsengetniük... meg 2 tranzakció egyben, azonnal.. ez nálam sokszor afelé billenti a mérleget hogy nem szenvedek a neten míg eladom / veszek egyet hanem kereskedőnél lerendezem. De ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie, mennyi pénze - ideje van, és melyik értékesebb neki .
-
kchris78
veterán
válasz Frozzy #110954 üzenetére
szerintem az igazi haszon nekik a kiegészítőkön van.. berendelik ugyanúgy ebayről és eladják kétszerannyiért. az egyszeri vásárló meg sokkal többet vesz ilyet, mert egy szilikon tok (amit ott megvesz mondjuk 2-3ezerért, ami ebayen 1000ft max) pár havonta kitágul/tönkremegy.. Múltkor vettem volna bebújtatós tokot, 3-4ezer volt amit az edigitalban (szintén nem ebay...) 2 ropiért vettem meg. De hát ezekben a pultokban szem előtt van, nem kellett az eladóval keresgélni/kihozatni a raktárból... Pszichológia .
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #110957 üzenetére
Nekem több telefonos ismerősöm van, pl egy új 180 ezres iPhone vagy ~20 ezer haszon van, azaz olyan oltári sok nincs, kiegészítőkön viszont beszerzési árának a többszöröse a haszon.
frozzyZTE: Ha jó helyen van megélnek így is nagyon jól, sokan nem foglalkoznak a netes vásárlással, főleg az idősebb korosztály.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #110960 üzenetére
Iszonyatos haszon a kiegészítőkön van, míg veszel nagykeráron egy 160 ezres telefont lesz belőle 180 ezer azaz + 20 ezer, de veszel 160 ezerért kiegészítőket lesz belőle ~500 ezer....Én így értelmezem.
De nem veszekedés keltésként írtam, hanem ezt így kell nézni egy üzlet szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
Masztiff1988
csendes tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. A mai napon jelentkezett nalam a problema az iPhone 6-on. Wifi-re csatlakozva folyamatosan a SORRY SLOW NETWORK uzenet jelenik meg, es nem mukodik semmi, aminek koze van az internethez. Probaltam be - kikapcsolni a routert, utana egy ideig mukodott, aztan megint megjelent a hibauzenet... Reseteltem a halozati beallitasokat, de sajnos az se oldotta meg a problemat... Szerintetek mivel lehetne orvosolni a problemat? Ha mar volt kerdes, akkor elnezest!
Elore is koszonom a valaszokat! -
galaxys80
veterán
Megjött az Ozaki Jelly tokom, amit mindjárt küldtem is vissza. Valami anyaghibás lehetett, mert a hátulján 4-5 csík futott össze vissza halványan. Elvileg holnap kapom az újat.
Viszont a fogása és az illeszkedése nagyon tetszett. Pont ilyen mattos és vékony tokot szerettem volna.
Nagyon passzentos, ezért a fel és le vétele nekem nem egyszerű művelet. Cserébe viszont talán nem megy be könnyen kosz. -
kchris78
veterán
válasz Tibee86 #110957 üzenetére
nézzük azt hogy befektetett tőke hogyan térül meg:
-vesz egy 160-ezres telefont amit elad 200-ért. Van 40 ezer haszna. Eladja egy hét mulva... Egy hétig áll benne a pénze a 40% haszonért 1 hét alatt
-vesz 160ezerért kiegészítőket amit elad 3x annyiért... Lesz belőle 480ezer...Az hogy melyikkel jön ki jobban az teljesen attól függ hogy melyiket mennyi idő alatt adja el.. Én nem gondolom hogy a telefonok olyan gyorsan pörögnének.. Ellenben baromi nagy tőkéje áll benne a boltnak.. Pl iSamurai ahol még notik és iPadek is vannak.. Érzésre megtérülés / haszon tekintetében szerintem a második a nyerő.. Az első akkor jó ha tud az ember választékot tartani és kifejezetten emiatt mennek oda az emberek. De oda meg több milla kell tőkének amit jól kell menedzselni. Ezt viszont kevés bolt csinálja.
-
kchris78
veterán
válasz galaxys80 #110964 üzenetére
gratula! miután tört a kijelzőm én is egy ilyet vettem, soksok szarabbnál szarabb tok elvetése után . A por bemegy ha zsebben / kicsit porosabb helyen tartod.. Nehéz a fel-levétel de az hogy nem olyan nyúlós, előrevetíti azt hogy nem megy tönkre pár hónap után . Ezek után soha többet szilikon vagy hasonló tok ami ráadásul a melegben még puhább és ragadósabb.
-
kchris78
veterán
-
Gsx-rr
veterán
válasz Masztiff1988 #110963 üzenetére
Ilyet nem is hallottam! Valaki mas?
-
univerzita
addikt
válasz Masztiff1988 #110963 üzenetére
Megpróbálnám más wifi hálozaton, ha ott jó akkor a routeren a WEP - et WAP2-re állítani, esetleg a DNS átálítani Google DNS -re.
-
D@niel
addikt
4s-hez viszonyítva milyen az 5s üzem idő?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, párom 6 plus án van egy olyan probléma a fb messenger alkalmazással, hogy a kamera fejjel lefelé üzemel nála, ha képet csinál a messengeren belül vagy videotelefonál, fejjel lefelé van a kép.
Törölte és újra is installálta már, de a probléma ugyanúgy fennáll. Nekem is 6 plus van de ilyen problémával még nem találkoztam. Sima kamera app, skype minden oke, viber csak wifiről küldi el amit ír, 4G ről az se akar menni, ez is egy furcsa dolog, nekem ezzel se volt bajom, igaz h idő közbe nekem a viber kukázva lett, de érdekes dolgok ezek. Esetleg valaki találkozott már ilyen jellegű problémával/ákkal? Ha igen mit kellene tenni ha a reinstall nem segít? Válaszokat előre is köszönöm! -
fmx
aktív tag
Recovery módból hogy a f*szba tudok kilépni???? redsn0w-val nem sikerül.
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
A fólia mizéria után szerintem lenne pár kérdésem, ha nem baj.
Így elsőnek régebben olvastam, hogy nem mindegy melyik regiót választom ki első alkalmazás letőltésekor, most éppen ennél a menünél vagyok, de nem tiszta mi a különbség ha usa vagy magyarhont jelölöm be ennél a résznél "fiókbeállítás/oszág régió/ válasszam ki a fizetési módhoz tartozó számlázási......"?
-
metju
tag
-
törölt tag
válasz metju #110978 üzenetére
iMessage vált be nekem, hiszen gyári, és lezárt képernyőről is tudsz válaszolni, illetve akkor is ha másik alkalmazásban van. Tehát kevesebb multitasking és kevesebb kijelző idő. De ha ez fogyasztaná a legtöbbet is azt használnám. Hátránya hogy tudtommal csak két Apple termék között megy.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz metju #110978 üzenetére
Biztos van némi eltérés, én 3 fajtát használok (viber/fb/gyári), de sose figyelgettem.
Kopaaasz: Hátránya hogy tudtommal csak két Apple termék között megy.[/
Igen Apple termék között lehetséges, viszont mehet egyszerre többen is nem csak kettőn, azaz beszélgethetsz csoportosan is több emberrel egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
fabko
tag
Ha mondjuk egy stratégiai játékot teljesen előlről szeretnék kezdeni azt hogyan tehetem meg?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Gsx-rr #110983 üzenetére
Gondolom a Messenger-re gondolsz, de tapasztalatból mondom, nálam sosem akadt még be, sőt... A Viber-nél minden alkalommal (ha másik készülékről jelentkezel be) elfelejt mindent... A skype-ot hagyjuk, a gyári iMessage jó, de nem mindenkinek van Iphone-ja, a Messenger bevált nálam. Az ismerőseim nagy része használja... A töbiekkel marad az iMessage, Viber és az sms...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
metju
tag
válasz szekfizsolt #110984 üzenetére
Eddig mi is messengert használtunk meg okés, hogy más is ott küldi a dolgokat, de talán az kevesebb mint amit a bnővel beszélek. Ráállunk az iMessage-re aztán meglátjuk...
Köszi a válaszokat -
fmx
aktív tag
-
törölt tag
Üdv, adott 1 iPhone 5s, 5 GHz-en ennyit bír a wi-fije ? 100/100-as net. A letöltés miért csak kb. a fele a feltöltésnek ?
-
legenda
válasz #03445504 #110988 üzenetére
szia,
5 GHz kapcsolaton tud az többet is.
beállítási problémák vagy környezeti tényezők befolyásolhatják/korlátozhatják adott esetben.
írd le az ellenoldal (router, hgw...stb.) pontos típusát ide; link, hátha tudunk segíteni a a beállítások tekintetében, egy jobb/gyorsabb wifi kapcsolat kialakításához.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok. Miért van az hogy a fényképeim már legalább 9 mappába vannak szétszorva a telefonon? MIért nem lehet egy mappába? Bemásolhatom egybe, vagy abból gubanc lesz?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz univerzita #110993 üzenetére
Igen ha gépre dugom. Különböző számokkal, betűkkel elnevezett mappák vannak és azokba szétszórva random a képek.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz univerzita #110995 üzenetére
Ugy megjelenik, csak azt nem értem miért és mi alapján szanálja igy szét..
-
Sholom
tag
i6+ toltes kozben (gyari tolto, kabel) olyan forro lesz, mint 1 ora MKX (pl.) utan. A kijelzo jobb felet alig lehet megfogni. Semmi uj app nem fut ami eddig nem volt, plusz bezartam mindent hatha. GPS-t nem jelzi, terero boven van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest