-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #106409 üzenetére
Eredeti fóliával hogy használod
Emlékszem asszony mikor megkapta az 5S-t felhívott és mondta sz@r a telefon mert nem hall semmit, mondtam neki a gyári fóliát le kellene szedni...
Amúgy ha kiállna az előlep kicsit engem idegesíteni, de szerintem ha az alján meghúzod a csavarokat neked is segítene a probléma orvoslásában.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz Ragnar95 #106449 üzenetére
Igaz, kicsit félreérthetően fogalmaztam! Nekem nem felel meg a mérete, mert legtöbbször laptopot és a hátizsákban fényképezőgépet, objektívekkel, rendszervakuval is cipelek, mindezt tömegközelkedésen.
Szóval nem úgy értendő, hogy autó kell az iPhone 6-hoz, hanem úgy, hogy nekem kellene autó az iPhone 6-hoz.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bigdady #106458 üzenetére
Ez annyira baromság. i6+-nál több embertől hallottam (persze olyantól akinek életében nem volt) hogy zsebben nem fér el, nem lehet leülni benne...Normál farmerokat hordok, azaz se nem ilyen feszülős, se nem bő farmer, hanem átlagos nadrágokat, és simán le lehet benne ülni. Most is zsebemben van, és ülök. Szóval ha i6+-ban simán le lehet ülni az i6-ról nem is beszélnék.
Aaron14: Nincs lapát kezem, de én simán tudom 1 kézzel kezelni az i6-ot, plus már inkább 2 kezes, de ha nagyon akarom 1 kézzel is tudom azt is.
[ Szerkesztve ]
-
Nocsesz1
senior tag
válasz B-L-A-C-K #106456 üzenetére
Nekem is volt i6-om 1 hétig.És vissza is tértem az 5 s hez. Buktam is 30e ft-ot rajta. De bukni tudni kell
De ha az I6 1 kézzel kezelhetetlen akkor inkább a 6+ ahhoz is 2 kéz kell. Pont ezért nem jó választás nekem az a 4.7-es telefon. De ez persze magán vélemény.HAJRÁ VIDI !!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #106461 üzenetére
Jó biztos hazudok, hátizsákba hordom csak bemagyarázom nektek....:/
(#106462) madgie: Én is váltok vissza mert nekem is nagy, de hogy zsebbe nem fér el, meg nem lehet leülni benne hülyeség, vagyis nekem ez a része nem gond.
(#106463) Nocsesz1: Ember függő, a lényeg nekem az i6 a legideálisabb i6+ túl nagy, 5S meg túl pici. i6 a legjobb. De van olyan akinek meg a 4S...
[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Aaron14 #106455 üzenetére
Még mindig nincs értelme a mondandódnak, remélem ezt belátod te is
Miköze a telefon méretének, ami a zsebedben van ahhoz, hogy közben mi más van a hátizsákodban Ahhoz meg végképp miköze, hogy mivel közlekedsz...
Ahelyett, hogy leírnád azt, hogy zavar az egykezes használat hiánya összehordasz minden hülyeséget, aminek semmi köze a témához...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #106469 üzenetére
Nem kell csőgatyákat hordani és simán befér az i6
Amúgy abba a nadrágba, ahova egy i6 nem fér be, egy pénztárca végképp nem fog, ott meg már régen rossz és a nadrággal van a baj, nem a telefonnal, de ez csak az én magánvéleményem.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #106471 üzenetére
Mert ezen kívül marad a hátsó zseb, ami a zsebesek kedvenc célpontja + ülésnél elég kényelmetlen pénztárcán ülni, hacsak nem akarod külön táskában hordani a pénztárcádat...
Eléggé elkanyarodtunk mondjuk a témától, a lényeg,h abba a zsebbe, ahova az 5S simán befért, oda az i6 is befér, ahova meg már az 5S se fért be kényelmesen, ott a zsebbel és a gatyával van a baj.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
w.miki
veterán
Biztos volt már, csak nem tudom, hogy keressek rá:
Androidról, iPhone-(6P)ra hogyan tudnám átvinni a telefon számokat, és egyéb adatokat, a legkönnyebben?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Laca1212
őstag
válasz Tibee86 #106451 üzenetére
Pont ezért kérdeztem tőle, hogy hogyan tudja úgy használni?
(#106452) B-L-A-C-K
"mert nem hall semmit"
Ugyan így jártam az enyémmel! Mondom miért ennyire halk a hangszórója?[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
iKings-et simeri-e valaki közületek?
Elég jó áron van náluk iphone 5S -
w.miki
veterán
-
nederlanden
senior tag
válasz Aaron14 #106455 üzenetére
Ha laptopot nagy fényképezőt elbírsz nem hiszem h gondot okoz +1cm és pár gramm!
A gyári fóliát meg arra értettem amit fél éve felraktak az üzletben anélkűl h kértem volna és nem cserélvetem mint egy hülyegyerek hetente a színes tokokkal együtt ,hanem az van még mindig raja...."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Aaron14
őstag
válasz Ragnar95 #106468 üzenetére
Ebben a hozzászólásomban kifejtettem, hogy nekem ez okoz gondot, csak elsiklottál felette. Nem akartam szájbarágosan elmagyarázni, úgy gondoltam egyértelmű lesz a szituáció.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
bundli
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van e már valamilyen sebesség különbözet 5/5c és 5s között? IOS 7 alatt amikor kijött még az 5s nem volt semmiben se gyorsabb. Kérdés, hogy 8.2-ban érezhető már e az erősebb SoC előnye?
Itt most nem játékokra gondolok, mert azt már kezdetek óta lehetett tudni, hogy ott jelentős az előrelépés, de az 5-öm néha olyanokat tud belagolni, főleg a widgetek betöltésekor hogy borzasztó. (Dataman, Sunrise naptár, időjárás)
Esetleg ha van neten ilyen összehasonlító videó annak is nagyon örülnék.
Csak azért lennék kíváncsi rá, mert jelenleg csak a Touch-ID lenne akkor az előrelépés gyakorlatilag 5-ről, ami nem biztos hogy megéri a felárat.
Köszi!
-
joey04
titán
nekem a note 3 is kényelmesen elfért zsebben. még rövidnadrágos időben sem volt probléma. így azt a tábort gyarapítom akik szerint a 6 plus is elfér zsebben. csak kezelni nehéz. igaz ott már az 5 is necces volt.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz Ragnar95 #106470 üzenetére
Pénztárcát zsebben? Na az a user error. Max pár bankjegy csipesszel az öltöny belső zsebében vagy egy hitelkártya, de egy komplett pénztárca... Egyrészt szétkurja az öltönyt másrészt nehéz ha van benne apró harmadrészt ritka hülyén néz ki.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Ragnar95
félisten
válasz Aaron14 #106489 üzenetére
Igen, csak az a baj, hogy ez előtt a hsz előtt végig egy teljesen irreleváns helyzetről beszéltél...Te végig arról írtál, hogy nem tudod hova tenni. Az egykezes használathoz nem sok köze van annak, hogy a hátizsákodban mi van, de még a közlekedési módszernek is csak némi köze van hozzá, hiszen az egykezes használat elég gyakran tud hasznos lenni, így ha ennyit írtál volna az elejétől, hogy téged emiatt zavar az i6 mérete, még lett is volna értelme a mondandódnak.
Totheground: mondjuk nem mindenki jár öltönyben és itt végig farmerről volt szó, öltöny elő se jött Nálam amúgy az esetek 90%-ában kp sincs, nem még apró, szóval csak a kártyák vannak a tárcámban.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
8nemesis8
veterán
Öltöny, nem öltöny, rövid farmer, hosszú gatya, mind1 is, csak az a kérdésem, hogy iKings-el van e tapasztalatotok? Így hátha felfigyeltek a hozzászólásra, ha már ennyire szakmai a téma.
-
Ragnar95
félisten
válasz 8nemesis8 #106498 üzenetére
edigital hivatalos viszonteladó, így ott veheted nyugodtan.
Ha hivatalos viszonteladónál veszed, akkor újraindul az 1 év gari cserekor, de maga a gariztatás menete ugyanúgy zajlik akkor is, ha nem hivatalos beszerzés, így ha nem romlik el az 1 év alatt a teló, akkor semmi előnyöd nem származik a hivatalos vásárlásból, ha elromlik akkor is csak annyi,h több garid lesz rá.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest