Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Tegnap illetve ma érdekes jártam :) 7 éve vagyok az invitel ügyfele, és úgy nézett ki, hogy átmegyek a t-home-hoz, mert az invinél 7100 Ft-ot fizetek (fizettem) havonta a 10 Mbitért. T-Home-nál van a telefonunk, és a SatTV-nk. Mind a két szolgáltatóval én maximálisan megvagyok elégedve. Felhívtam a T-Home-ot, ahol mondták, hogy mivel nem egy néven van a telefon és az Internet, így csak úgy tudják megoldani a szolgáltatásmentes váltást, ha előbb az Invitelnél átváltjuk a nevet.

    http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/dijcsomagok/csaladi/dsl

    T-Home-nál egyébként 15 Mbit/s os net van az alábbi konstrukcióban :

    Az egy év hűségidő lejárta után az apróbetűs szövegben benne van, hogy a havidíj 1500 Ft- al megemelkedik, de még ekkor úgy láttam, hogy megéri váltanom.

    Felhívtam az invitelt, ahol elmondtam a bánatomat, mire mondta hölgy, hogy azért megnézheti, hogy tud e nekem ajánlani megfelelő tarifát ? Mondtam ,hogy persze, bár kicsit pesszimista voltam. Elmondta, hogy a 15 megabites vagy a 10 megabites csomagot tudná ajánlani - jelenleg 8 Mbittel vagyok regisztrálva a rendszerükben, de mivel t-home területen élek, így 10 Mbittel jön . Szóval mondom, hogy a 10 megabites nekem megfelelel sebességben. Elmondta, hogy a 10 Mbites havi Bruttó 4200 Ft és egy év után sem emelkedik meg . A 15 megabites 6xxx ft volt, most pontosan nem tudom már mennyi. Egyfelől nekem elég a 10 megabites , másfelől ezzel így sokat meglehet takarítani. Kapok mg egy 5000 Ft-os számlát, mert havidíjban lefelé váltottam, sebességben természetesen változatlan maradt a helyzet. Szóvalleszerződtem az invitellel a nyolcadik évre is. Nos én ha egy mód van rá , és megvagyok elégedve egy céggel maradni szoktam. Szerencsére akadt rá mód. ;)

Új hozzászólás Aktív témák