Új hozzászólás Aktív témák

  • Reag3nS

    senior tag

    válasz aDM|RaL^ #2936 üzenetére

    most olvastam csak el ezt :DDD

    Admi ebből egyáltalán nem az derül ki, hogy "Ez egy jó példája annak, hogy a 27es körzetben 1 hónapja mennyire van elkúródva az invitel.

    Tisztán látszik, hogy 9 ugrásig semmi probléma nincsen! Na most a 10. ugrás már se nem invitel, se nem magyar szerver, de még mindig teljesen normális pingérték!

    A gebasz a 12. ugrásnál van, ami nem az invitel parája! (más kérdés, hogy miért ennyi a ping, vagy azért mert szar az átjáró, vagy az a szolgáltató késleltet pár ip tartományt, ezt nem tudni miért. Vagy mert csak, vagy mert támadások érkeztek ebből az ip tartományból és az ottani szolgáltató megunta!)

    Mi szerverünknél volt hasonló, mikor feljöttek franciák játszani, elvertek nagyon sok magyar csapatot, ugattak folyamatosan, lámáztak, aztán jöttek olyan magyar playerek akik igen csak letörték a szarvukat! Ez után természetesen jött a sírás rívás, hogy 2*pingben vannak, ment is a válasz, hogy minek jöttetek ide? Hát hogy menjünk át olyanra ahol egál a ping! Nem mentünk, kivágták őket! Aztán egy idő után annak a francia teamnek egyik ismerőse, aki magyar volt megkérdezte tőlünk miért nem tudnak connectelni onnan a playerek. Meg lett nézve és az a szolgáltató, akinél a szerver van letiltotta azokat az ip-tartományokat, mert sok támadás jött onnan. Gondolom bosszúból zúzni akarták a szervert.

    Másik észrevétel! Német szerverre van mikor nekem is (persze mikor éppen nem lagzom, magyar szerverekre akkor 15 a pingem) stabil 500 pingem van. Ilyenkor lecsatlakozok vissza, és utána jó, ha nem akkor megint le és vissza. Van mikor leterhelt átjárót választ és olyankor bizony attól az ugrástól már lag van, előtte meg olyan mint amilyet te is mutattál!

    Invitelnél ott van para, amit én mutattam! Az én lagjaim a parásak, amikor már az a szerver is lagol ami adja a netet :D Itt jogosan lehet kalimpálni, bár ettől függetlenül simán rámondják, hogy náluk minden ok! :DD Látsd: augusztus óta lagzom.

    CyberGames >>> http://cybergames.hu/

Új hozzászólás Aktív témák