Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz #41133696 #18004 üzenetére

    Már megjavították.

    (#18006) Haradim: Nyilván ez nekik sem jó, de hát ugye abban kell járni ami van. Tény, hogy nálunk a másik lakásban mióta az analóg telefonból digitális lett, az analóg chellós TV-t pedig váltotta az egybetűs IPTV és a 10 Mb/s-os csoda net, nos ott kb annyi ideig volt csak szolgáltatáskiesés amikor az EON tervezett áramszünetet csinált, ami ugye nem a T sara.

    (#18007) taki01: Itt majd aratni fog Pumped Gabo szolgáltatója, de nekem majd eszköznek kellenek, amikor a hűségidővégén az Invitelnél alkudozhatok :) Mert nem vagyok oda a HGW-kért, meg egyébként az olyan szolgáltatóért sem, amelyik nem fejlesztett itt semmit eddig, csak most hogy a zöldek megcsinálták az ED3-as netet.

    Szerencsém van, mert van mobilinternetem, így egyrészt át tudom hidalni ezeket a kieséseket, másrészt meg ezek a kiesések is egy strigulát jelentenek a mobilinternet szükségessége mellett. Mert volt olyan hónap amikor nem kellett útra kelnem. A mostani kiesést 600 MB adatforgalomból tudtam le, a múltkorit meg 60-ból, mert úgy jött ki a lépés :)

Új hozzászólás Aktív témák