Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz kabelmania27 #15681 üzenetére

    Ja, MMWO, a másik cserélendő. Ezeket azért nem szabad kukázni, mert szolgáltatóé, és ha az ügyfél vált, akkor majd visszakérik, és beszerezhetetlen (legalábbis a Technetix, hétköznapi efiknek), meg aztán miután lehozza az ember papírnehezéknek pont ideális, a venti nem fújja le az A4-es lapokat :)

    A középső képen, csak rohamtempóban raktam össze mielőtt döntöttem, hogy a villámvédő lent marad - mert ugye paráztam a felmászástól, és biztosra akartam menni -, egyébként ahogy írtad megcserélhető a HPF mehet előre.

    Az időkép 12:30-kor dobta be, hogy jön a nem szeretem idő - pontosabban már az van pár napja, csak ugye fokozódni fog -, minden rosszban van valami jó, ebben az, hogyha megdönti a korábbi idei rekordot a hőmérséklet, akkor is fogom látni mennyi a DS, és az US. Számomra rekord, rekordra jön, hiszen csak idén lett ED3-as netem, tavaly még nem volt.

    Egyébként a mostanában mért DS értékek reálisak, mert a +10-esek a hőségben arra utaltak, hogy megszaladt. A Cisco-nál elég gyakori, hogy megborul kicsit a kijelzés, persze állítgathatnak a szerelők is, de nem ilyen extrém változást okozva, hogy a padláson lévő 50C-ban is annyira pozitív legyen :)

Új hozzászólás Aktív témák