Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Egyébként az Invitelnek is lehetne egy saját TV-s alkalmazása mobilos kliensekre, mert:

    egyrészt nem kellene harmadik féltől származó alkalmazásokat bekonfigurálni, másrészt én például a Animare TV Műsort használom, de ebben nincs benne minden olyan csatorna (pl: Comedy Central Extra, Filmbox Arthouse, Travel Channel, Nautical Channel, H!T Music Ch, Music Ch, MTV Dance,Parlament TV,Bonum TV, Sky News, BBC, CNN, Rai UNO... stb ), harmadrészt a TV GO-nál TV Stream is van. Mondjuk a TV Stream esetében nincs okom panaszra, mert nekem a szüleim miatt továbbra is lesz TV GO hozzáférésem, szóval az Invitel kínálatát és a T-ét egyszerre élvezhetem, de nincs mindenkinek erre lehetősége.

    (#14091) kabelmania27: Ja, az biztos, hogy nem éri meg velük finomhangoltatni, ha meg tudja oldani magának is az ember :D

    (#14096) btz: Hát esélyes - azért nem mondom, hogy nyilván, mert a huszonéves csajok körében is tudok olyat, aki egyáltalán nem ért az az informatikához, csak menjen a Facebook oszt jónapot -, ha fiatalabb korában éri az IT robbanás, akkor másabbnak adódik, de az ilyen 50+ éves korunkban ránk szakadt az Internet emberek esetében a jelentős többségnek, komoly gondjai vannak ezen a téren.

Új hozzászólás Aktív témák