Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! SEHOL SE TALÁLTAM edelényi és barcikai taxit!!!!
    Közbe hívtam a havert, Pénteken este az ok, dezentor(darál0w), nem kell bejönnöd barcikára.(ha van kedved szombat hajnalra eljönni, eljöhetsz a Miskolc-Edelény-K.Barcika-Miskolc táv..hm..nem olcsó ( :W )
    Felhívtam a tudakozót, az se talált, mondta, hívjam a tudakozó pluszt a 197-et
    Na..azok találtak 1-1 edelényi és barcikai taxist. Felhívtam Őket. Persze 1ik se az. Mind2 busz és 25k a limit..(busszal mégse :) )
    Na az 1ik adott egy számot azt is felhívtam. Az volt már egy barcikai paraszt, meg fogom verni! Felveszi s mondja, hogy nem ér rá, leteszi
    Újrahívom, s mondom neki, hogy a f@szom akar veled csevegni, (Báder vagy mi volt a neve asszem), taxi kell. Erre azt mondja, hogy az van ugyan, de nincs szabad kocsija, letette. Újrahívtam, hogy "Te paraszt nem mára kell"-megint letette. Végül hívtam Miskolcot. Ott egy kis aranyos liba vette fel, mondtam, hogy szombat hajnak 3/4 4re kellene edelénybe egy taxi, s az uti cél Kazincbarcika-Berente. Mondta, hogy 1/4 óra múlva hívjam már fel, addig meglesi, hogy mit tehet. Felhívtam. Mondta, hogy ok, előjegyzett, szombat hajnalnalra itt egy taxi. (Hurrá)
    Most meg..hallom, hogy egy vékony női hang:"Zoli. Zoli!" Hát egyik régi haverom nővére. Valami szektás Istennyila lett, jól néz ki, de idióta. Mondta, hogy vagy 3x volt már itt, hívott is vagy 10x. (nem tudom, hogy kitől és milyen számot kapott, hisz senki se tudja ezt se meg az előzőt se, szerintem valaki lerázta és edott neki szívatásból egy kamu számot, s hozzám küldte). Mondtam, hogy nem érek én rá papost játszani. Adott valami szerelmes filmet "Szelíd szerelem 1-2-3-4", s mondta akkor majd holnap visszajön. Kérdezte mikor. Mondtam neki, hogy 9re.(akkor jönnek a miskolciak is géppel,(alaplapomért) majd összehozom Őket:) :)
    Mindenki hülye? Vagy csak én?
    Felteszem rögtön a fifát és végigalázom a világot.. :B :U

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák