Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz kulerr #14277 üzenetére

    A p45 DQ6 is gyönyörű, szuper lap volt. Örültem amikor Debrecenből megkaptam, ráadásul "földi" áron, jóval értéken alul.(28k volt cak-pak, s 2 hétre rá itt a ph-n 40k-t ajánlottak érte, de én..Én úgy vettem meg, hogy már volt gazdája(ne maradjon a nyakamon), s 30k-ban 1eztünk meg, így hiába a 10k-s különbség, az adott szó többet ér.
    Szóval jött a lap, az UD3R mellette fapados, de..A sok szolgáltatás a tuning rovására ment. Lehet, hogy más lapokkal összehasonlítva jó az, de az UD3R magasra tette a mércét, amit a DQ6 meg se tudott közelíteni q9400 ésq9550-nel se.
    Most meg ez a kis szemét 3200-as..Nem p45-be való ez a lap, én 2200 feletti FSB-n rohangálok, azt szeresse és nem nagyon tud mit kezdeni a 800-1600 közötti tartománnyal.
    Amit eladtam és sub meg toyone megjegeltek, az normál körülmények között 381-et ment,remélem ez többet fog. Most jön a spirálfüzet, kiszámolom, hogy miben s hogy kell majd teljesítenie, s majd meglátjuk. 12.600volt, ha kell akkor 12600+pk-ért a tiéd. Szólj, hogy mi van. Kb 2 hét és aktuális lesz, addig eladhatod a mostanit (persze, ha ez jobb lesz, de ez 1000%,s az is, hogy a ph-n nem találni jobbat) Hogy ez világviszonylatban mit jelent..majd elválik. Ja! Mikor Veled beszéltem pár hete róla, akkor szól subaru, hogy ha kijátszottam magam, megjegelnék, legyen már Magyar a WR max órajelben is. Majd beszélek vele, hogy mikor tudja 1eztetni toyone-nal. Kben ez mind feltételes mód, a proci még nincs nálam..

    darál0w
    OK! A központit a Berzében írta, de az egy dolog. Szóbeliznie vagy 3-4 suliba kell mennie, azt se tudom, hova. Ma ha hazajön, megnézem a dátumot és helyet is. :K

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák