Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz zebra_hun #1695 üzenetére

    írtam már erről is korábban!

    DDR5.re nem váltok!
    Mert ezekkel a szutyok DDR5. RAM-okkal amit arany árban betudsz szerezni 3X áron, semmi értelme szinte semmivel nem jobb mint DDR4 3600MHz CL14, és ugye ha szerencsés vagy megy a CPU-d mem vezérlője 4000 CL14.en, ott meg már sz.tem jobb mint bármelyik DDR5 rendszer!

    Vettem volna HERO-t most is, de sajna azt csak DDR5.el adják! :O :O :O

    APEX nem kell!(mikor vettem a Z490 HERO-t akkor az APEX 15.e el volt olcsóbb de nem kellett)
    Nekem kell a videó kimenet(mert gyakran váltogatom a VGA-kat és eladásnál jó ha tudom használni VGA nélkül is a gépet) és ezért nem veszek F-es CPU-t sem!

    szóval maradt a STRIX Z690-A GAMING mivel nincs jobb ASUS-ba, amúgy meglepően jó lap lett, csak néhány extra hiányzik amit megszoktam HERO-nál, pl ami nagyon hiányzik hogy reset gombra betedd a safe boot módot, OC nál hatalmas találmány, mert nem kell egy félre sikerült OC-nál 2.percig túráztatni a gépet még magától safe módba lép!

    Giga lap meg felejtős a főgépembe! De ugye gigából se kapni még a csúcs DDR4 verziókat, ez az elite most jó áron volt, 100.k alatt sikerült elcsípnem annyiért megéri mert kb ugyan ennyiért a kacat MSI A Pro van csak, ami azért sokkal soványabb gagyibb.
    Aztán ha mégis olyan szar ahogy itt rebesgetik, megy vissza a boltba és jön helyére egy hasonló képességű TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4 ami drágább sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák