Új hozzászólás Aktív témák

  • Roba

    tag

    válasz ScomComputer #3966 üzenetére

    Elolvastam amiket írtál, sőt az egész topikot is végig pörgettem, ahol Ghz-et, Vcore-t, bios képeket láttam. Ezért is reméltem, hogy az újabb típusú dobozban, már kiforrott gyártástechnológia segítségével egy jobb példányt sikerül kifognom. Nem akartam nagy tuningot, csal all core 5 Ghz-et (1.2 V-on). Ezen az órajelen a lapomban, alacsony feszültségen egy jobb darab simán elketyegne szerintem. Hiába egy 100.000 Ft-os lap, ha proci gyenge, akkor csak felesleges pénzkidobás a drága alaplap. (Lehet egyeseknek ez nem fog tetszeni).

    Azt megtanultam, hogy nincsen hülye kérdés, csak hülye válasz. Kérdéseimre még válasz nem érkezett, idővel gondolom lesz, aki válaszol. Hiszen sok hozzáértő szaki van ebben a topikban.

    Néztem youtube videókat, amiben 10850K&10900k procikat Asus lapban tuningolnak. Annak segítségével vannak a jelenlegi bios beállításaim.

    Bios képeket lehetne ide föltöltenem meózásra, ellenőrzésre? Talán ez adná a legnagyobb segítséget, ha megnézné valaki. :R

    Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.

Új hozzászólás Aktív témák