Új hozzászólás Aktív témák

  • Victor91

    tag

    Sziasztok!

    Összeállt a szönyeteg :) Sajnos nem tudtam hamarabb jelentkezni, nagyon kevés időm volt a géppel foglalkozni. Pár mondatban összefoglalnám, mire jutottam. Első pillantásra a hatalmas volt a lap, a doboz is tele minden földi jóval, OC Panel II, rengeteg kábel, leírás , matricák stb.. Már rögtön az elején érdekes volt, a lap EATX és nekem ATX házam van. Lemezvágó olló alapból kéznél volt, netán, ha "át kellene alakítani" a házat egy kicsit :D . Meglepetésemre, nagyon szűkösen de a lap befért. Bekapcsolás után rögtön a "vakujj paraszt érzés :) " fogott el. Az alaplap körvonala pirosan világít, az ROG logó pulzál, rengeteg led világít az alaplapon :)
    A DVD tele a szokásos ASUS féle programokkal. A venti vezérlőtől kezdve a steamer alkalmazásig minden volt rajta. Ami külön említést megér az a hangkártya, a Supreme FX nagyon szépen szól mind zenén, filmen egyaránt. Pozitív csalódás volt.
    Miután a a rendszer kész volt, neki is láttam OC-zni. Ismerős volt a terep az előző ASUS lap után. A 6700k nagyon jól teljesít ebben a lapban. 4.7GHz 1.31v teljesen stabil, 3200Mhz CL15-ös TridentZ ramokkal. A CPU IMC-je nem is kért plusz feszültséget ( az MSI M7-ben 1.26v system agent fesz és vccio 1.2v mellett sem ment. Itt 1.16v és 1.14v fesz mellett stabil a 3200-as RAM.)
    Tovább nem tudok menni mert a CLU elfogyott, jelenleg Grizzly-vel van összerakva és így kb 10 fokkal melegebbek a magok. Egyenlőre eddig jutottam, most jön a játék és szórakozás :)

    Szerk: Igen tudom, a kábelmenedzsment nem lett a legjobb, de a kábel bújtatókat eltakarja az alaplap :DDD

    Végezetül pár kép:

    [ Szerkesztve ]

    A biztonsági öv nem akadályoz annyira a mozgásban mint a tolószék...

Új hozzászólás Aktív témák