Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomdriver

    őstag

    Két éve vagyok elégedett használója egy 4790K procinak, de nem hogy örülnék mert tudja a 4,7-t 24/7-ben viszonylag kis fesszel, vagy mert még mindég jól megállja a helyét a különböző alkalmazásokban beleértve a játékokat is - nem, nekem nem kell ez a nyugalom és már birizgálja a fantáziám a Skílyke.
    És majd megint kezdhetem a beállításokkal, a tesztekkel és tuningal, átélve megannyi kifagyást és kékhalált és a vele járó sok bosszúságot, meg az emiatt hosszúra nyúlt éjszakákat - ahelyett hogy élvezném és használnám a PC-m, nekem megint csak szétszedés, összerakás, bios reset meg hasonló "nyalánkságok" kellenek.
    Fene se érti ezt. :)

    Na de jó hogy átjöttem a váltás előtt körülnézni kicsit, mert ez a Kaby proci legalább megakasztja rövid időre a lelkesedésem, szóval megvárnám akkor inkább, hogy mivel tud többet és az árak is hogy alakulnak a nyomában, vagyis van még kb. karácsonyig időm a döntésre.
    Szokásos hülye kérdés és ha nem akartok ne is válaszoljatok rá: egyáltalán megéri 4790K-ról 6700K-ra váltani? A DDR4 miatt mindenképp, de egyedül mégsem vagyok döntésképes ebben. :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák