Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz MiklosSaS #2329 üzenetére

    Na ez igazán durva cucc. :DDD

    Amúgy említettétek fenn ezt a seasonic 620-as tápot, de csak elbohóckodtátok nem válaszoltatok konkrétan arra, hogy alkalmas-e haswell tuningra. Nekem nem jött át a szarkazmus, szóval most igen vagy nem?

    Továbbá tudtok valami leírást/olvasmányt ahhoz, hogy egy új rendszernél biosban miket érdemes állítani tuning előtt? gondolok arra, hogy vannak-e olyan univerzális beállítások, amiket érdemes bármiféle tuning előkészületeként módosítani? (régen pl ilyen volt a legacy usb támogatás engedélyezése, usb bill egér engedélyezés, floppy kikapcsolása bár ezek nem csak tuning előtt voltak ajánlatosak). Csak azért kérdezem, mert ahogy korábban is írtam készülök váltásra és látom azt hogy mennyit változott a BIOS 5 éve.... Ezeket az újfajta BIOSokat még nem volt alkalmam megcsodálni így kicsit lemaradva érzem magam, még vásárlás előtt elmélyednék a témában.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák