Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Kis tanácsot kérnék... Ahogy látom, és nézegetem a teszteket egyes oldalakon, mindig lehidalok az OC résznél. Nekem az Ivy kimaradt, de már előtte, a 3930K esetében se volt akkora jelentősége az alaplapnak, mint pl. a jó kis P35-P45-ös érában. Mivel a 4930K nem azt hozta, amit vártam, így a 4770K maradt, persze vétel után egyből skalpolva. Skalp témára még visszatérek, azt hiszem ez ki lett vesézve a Sandy esetében, talán még cikk is készült róla.
    Szóval... Ahogy nézegettem a teszteket, pl. egy MSI Z87-GD65, vagy MSI Z87 MPower ugyan úgy teljesít OC terén, mint egy Maximus VI Extreme, MSI Z87 XPower. Megéri drágább lapba invesztálni?
    Amit most nézegetek, az pont egy MSI Z87-GD65, Gigabyte GA-Z87X-OC, MSI Z87 MPower MAX, ASRock Z87 Prof., és a teteje az Asus Maximus VI Formula.

    Kérdés, melyik lehet a legjobb választás? :U

    GD65 egyébként nagyon szimpatikus, dicsérték, csak úgy mint az MPower-t. A Giga OC az köd, X58-ban elég jó darab volt ez a széria, de ugye abból nem következik, hogy Z87-re is sikerült jól összerakni. Formula tudom, hogy pöpec, de ahogy nézem max. a Supreme FX miatt érhet többet, mint a GD65.(70 font kül.) Asrockot nem ismerem...

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák