Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.jeno
senior tag
Kivel mondatod a szövet, Pákó, Vajda ?
Cseréld le a voice fájt, lehet hogy sérült!
TTS hangot egyszer kipróbáltam, de a megszokott Andrea helyett Eszterke nem nyerte el a tetszésem, nem tudom miért kell megváltoztatni és főleg eszement mondatokat kitalálni a megszokott egyerű szöveg helyett.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
juhlaci
tag
Ird azt is ide, hogy WayteQ x 950 HD d van 4 GB + bővíthető! jobban tudnak tanácsot adni ! Külömben majd magadtól rájössz. m.jenő , kisspista ,szanyo74 ,stancy válaszait megfogadhatod de neked kell megcsinálnod!
Itt szép lehetsz ,de okos nem! Motto: "akinek nincs esze, legyen GPS e"
-
gipsztigris
addikt
-
snowdog
veterán
válasz flash- #10704 üzenetére
Nálam korábban működött, tehát az eredeti kártya tartalmát PC-re másoltam, majd SD kártya formattálás után vissza a kártyára, és működött.
Következő kérdésed az lesz, hogy az eredeti kártyára felmásoltál egy a netről letöltött újabb térképet, és azzal nem működik a program. Ez miért van? Előre szólok, hogy ez normális.
-
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
válasz flash- #10711 üzenetére
Úgy érted az üres gyári SD-vel együtt kötöd PC-re? Akkor gondolom frissíteni fog. Nem érdekli mi van a kártyádon, csak az hogy jogszerűen vásároltnak, és még ingyenesen frissíthetőnek lássa. Az ingyenes frissítés többnyire időponthoz kötött. Nézd meg mit tartalmaz a szerződésed.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
válasz flash- #11872 üzenetére
Így már értem a kérdést. A Primo-val nem próbáltam, nem volt rá igény, engem meg csak addig érdekelt, amíg elkészítettem.
Viszont nem olvastál el mindent, mert azt is odaírtam hogyan kell használni:
"Telepítési útmutató
1. A data.zip-ben az "ui_igo9\icons\poi\kmlpoi.icon" fájlt töröld ki.
1. A letöltött zip állományt csomagold ki.
2. A userdata könyvtárat másold be a Primo 1.1 "\content" alkönyvtárába.
3. A Primo 1.1 elindítása után az "Egyebek/Beállítások/Térképbeállítások/Hasznos helyek a térképen/H-KML" mappát engedélyezd (pipa be).A sys.txt-be be kell írni:
[folders]
kmlpoi="userdata\poi" ;"content\userdata\poi"Ha az ikonok nem jelennek meg, akkor a save\poi_visiblities.txt fájlt töröld ki."
Ha van kedved hozzá próbáld ki, kárt nem tud okozni. Az első indítás attól függ, mennyi saját poi állományt másolsz be. Ha sokat, akkor az első indítás is sokáig tart, mert a program saját formátumára konvertálja a kml fájlokat. Ha kipróbálod kezdetben csak egy állományt másolj be.
Nekem az a véleményem, hogy ezzel a módszerrel hatalmas adatbázist nem érdemes létrehozni, mert nagyon lassíthatja a program futását. Nem éri meg. Arra szánták, ha valaki fontos, de kisméretű adathalmazt akar vele kezelni, akkor megtehesse. Mondok egy példát. Van egy olyan vállalkozó, aki rendszeren szállít árút azonos helyekre, és ehhez szeretne magának egy saját poi adatbázist. Erre jó. De nem arra való hogy több (tíz)ezer saját poi-t készítsünk.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz flash- #11874 üzenetére
Szívesen! Igen, a PoiPlaza anyagát dolgoztam fel. És az előbb butaságot írtam, hiszen Primo-hoz készítettem. Az 1.0 és 1.1 másképpen kezelte, ezért kellett kétszer megcsinálnom. A Primo 2.0-val nem próbáltam, erre gondoltam az előbb.
Arra gondoltam ha foglalkozni akarsz vele, akkor mintának talán jó lesz. Én nem szándékozom a Google anyagát elkészíteni.
[ Szerkesztve ]
-
stancy
tag
válasz flash- #11891 üzenetére
nálam okosabbak ezt írták a kábelről:
"A töltőknél pedig kétféle létezik: 4 eres, ami csak töltő, illetve 5 eres, ahol a 4-es és 5-ös ér között egy ellenállás van. Ez utóbbi adatkapcsolatra használható. Ha ilyet dugsz bele, akkor átvált az eszköz adatátviteli módba..."
és én is hallottam hogy az új wayteq kábelek hibásak. és ki kell próbálni vásárláskor, ha a piros zöld led felváltva villog töltéskor, akkor hibás.. szó nélkül cserélik ha rossz.
Nekem a majd 2 éves kábellel semmi bajom.
[ Szerkesztve ]
-
stancy
tag
válasz flash- #11894 üzenetére
persze hogy nem, az a lényeg hogy müködjön jól.. mert több féle létezik.
még egy ilyet is találtam a témánál maradva:
"Wayteq PNA-knál akkor jelentkezik ez a probléma (gyújtás ráadásakor átvált USB módba), ha nem az eredeti wayteq töltőt használod. A Wayteq-ek miniUSB töltőjénél a csatlakozó belül eltérő kicsit, mint más készülékeknél (a 0V melletti láb fel van húzva egy ellenálláson 5V-ra), ezért az "idegen" töltőt USB szinkronkábelként értelmezi, emiatt vált át USB datatransfer módra. Nem érdemes szétbarmolni a csatlakozót emiatt, olcsóbb venni egy wayteq töltőt."
hátha valakinek ilyen gondja is van..
-
stancy
tag
válasz flash- #11904 üzenetére
ilyen nincs hogy jobb.
ami rajta van a topmap-on, az pontosabb, de rengeteg minden nincs rajta.(pl komplett falu részek, ) .,. ebből a szempontból meg a navteq sokkal részletesebb, viszont az utak besorolása sok helyen hibás náluk.... de még egyszer hangsúlyozom, tökéletes térkép nem létezik. és amíg emberek csinálják, nem is lesz. Ja és ez személyautóra igaz. A topmap-ot el kell felejteni teherautóval..
-
snowdog
veterán
válasz flash- #12299 üzenetére
Ez a legutolsó közzétett információ (Document changed on: 2012-03-31). Talán később újabb is lesz. [link]
Nemrégen laszlohu a legújabb térkép kapcsán írta, hogy végre belekerült az enesei elkerülő. [link] Itt már szerepelt: "New bypass road around Enese". Akkor talán mégiscsak ez a legújabb infó?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung S23+ 5G 8/256 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 12 Pro + 5G 8/256GB /// Újeszerű // Áfás Számla
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest