- Padavan firmware
- Microsoft Excel topic
- Már csak a harmadik Kínában az Apple
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen routert?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuctuc
aktív tag
Sparkle Arc B580 TITAN OC ab € 319,89 (2025) | Preisvergleich Geizhals Österreich
131.200 az egzotikus Becsben.
22 éve a PH-n
-
ƵøŁĭ
veterán
19:00-ig csak kiírja az aktuális árakat az Alza.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
F.B.I.
veterán
130K volt most egy 4060, attól olcsóbb lesz vagy azzal egy áron, akkor népkártya lehet. A sima 4060, ettől már nem lesz olcsóbb, ilyen euró mellett.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
ƵøŁĭ
veterán
-
kovsol
titán
válasz Komplikato #41 üzenetére
Én csak kérdeztem valamit, nem voltam én meglepődve meg semmi ... mily meglepő csak információra voltam kíváncsi.
Egyébként pl a steam decken az AMD FSR rendszer szinten is kapcsolható, nem kell a játéknak támogatnia.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Komplikato
veterán
Biztos, hogy támogatnia kell, külön cikket hoztak le mi lesz az első játék ami támogatni fogja. De ez miért meglepő? Az FSR vagy DLSS verzióknál is támogatnia kell a játéknak, nem?
Amúgy a Videocardz oldalán csokorba szedtek pár review-t. Nem úgy volt, hogy csak holnap jönnek ki?
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
ITX verziót vagy hasonló kicsit nem láttam, de több LP verzió is felbukkant már. Mondjuk ha most kijön a Battlemag annyiért amennyiért, akkor lehet a 4060 a 8GB Vram-mal sokkal olcsóbb lesz. Mondjuk az vicces, hogy az Indy játékban a 12GB-os RTX3060 is körbefutja, mert ugye "nem számít a vram méret" 1080p-ben. Kivéve amikor de.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
ƵøŁĭ
veterán
Januárban kiderül, hogy mennyire jó deal a termék.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
veterán
Meglepetesemre FHD megveri RT alatt is a 4060-at , QHD a 4060Ti 8Gb-t is.
Ha a b780 is hozza ezt a tendenciat akar nepkartya is lehet ha egy 4070/Ti koze belepne.
[ Szerkesztve ]
-
DaVE-1
senior tag
Mese nincs ha 130K körül lesz valamilyen variáns már veszem is
-
veterán
Steel Nomadban a tuningolt 4060Ti 8Gb 3200 pont körül hoz ez meg 3090 pontot..
a 4060 OC eredmények 2700..
Ez nem rossz. -
ƵøŁĭ
veterán
-
arabus
addikt
Útálom az AMD által gyártatott szemeteket,és azokat is útálom akik nem útálják ezeket!
-
veterán
Itt svedben brutto 120e van Limited b580. 35.5 a szorzo
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Intel Arc B580 Limited Edition Előrendelési ár: 159 390 FT
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
IBMAN42
csendes tag
Ezek még elővételi árok itt húznak még egy 10-15%-ot extra profitra, februárra jobb lesz. Főleg ha jönnek az új rivális kártyák.
Asrock Z690 PG Riptide , Intel Core i5-13600KF, ID-Cooling SE-214-XT, Intel Arc B580 LE , G.Skill Ripjaws V 2x16 GB DDR4 3200 , AORUS NVMe Gen4 SSD 500GB , FSP Hydro GSM Lite PRO 650W
-
ƵøŁĭ
veterán
"According to the roadmap, Sparkle plans to release the B580 ROC OC Ultra version in February 2025, and this one will be a part of Sparkle's ROC Luna series, featuring an all-white design. As said, it gets a 2,800 MHz GPU factory-overclock, which is 60 MHz higher than the Sparkle Arc B580 TITAN OC. It also has a slightly higher 210 W TBP. Sparkle included a small picture showing a 2.5-slot thick design with a dual-fan cooler. Additional roadmap also confirms the launch of the Arc B570 Low-Profile version, which will feature a lower 170 W TBP and a three-fan cooler, similar to what we have seen from GUNNIR lately."
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
-
veterán
ASRock Arc B580 Steel Legend 143600 HUF
-
veterán
ASRock Arc B580 Challenger OC 139133 HUF
-
veterán
Sparkle Arc B580 Titan OC 25%áfa van svédben 142710 HUF
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz MasterDeeJay #5 üzenetére
Én arra leszek kíváncsi, mennyire szeret majd AMD konfigban kocogni - bár szvsz sok gond nem lehet, csak menjen a ReBAR - és milyen lesz a driver támogatás.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Intel jól csinálja, kihozza egyből azt amire gondolom a legnagyobb a kereslet. Ráadásul esélyes hogy jó áron.
RT-re se lesz panasz, az előző szérián is jól ment az RT (kategóriáján belül persze)
A pcie 8x sávokat viszont nem értem, kispénzüeknek esélyes hogy még pcie3.0 van és bár lehet csak pár % a 3.0 8x vs 4.0 8x de azért számít. -
Vigneau
félisten
Beköszönt az ASRock Arc B580 is.
Meglepődtem, milyen kis rövid NYÁK-ja van.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
Acer specifikáció:
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Új termékek specifikációi: