-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
olaszos nevű kolléga
Nem "olaszautósnevű". Egy pici különbségnek tűnik, de ugye máris 2 totál különb nickről van szó és máros baromi nagy galibát lehet belőle csinálni
antihero0112: Okádék touchpad, okádék anyagok és kellemes megélhetést biztosító alaplaphiba-mennyiség.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tim82
félisten
válasz antihero0112 #92698 üzenetére
Általános jellegű, megelőző megjegyzés volt, semmi névre szóló. Semmi gond.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
antihero0112
tag
válasz Tikakukac #92701 üzenetére
Most nekem is T440s-em van, előtte még nagyon régen volt T61-em, meg most 1 hónapig X240-em, eddig más vonaton utaztam. Touchpad szerintem is szar, szokható, bár cserélni fogom T450-esnek a touchpad-jára. Az anyag minősége rendben van, jobban tetszik mint a régebbieknek, Nekem azok nagyon műanyag hatást keltettek. Ez a "gumírozott" bevonat számomra minőségibb érzetet kelt. Az alaplap hibával szerencsére nem volt még dolgom, most már eladtam párat belőlük, és ezért választottam én is ezt a szériát. Azt amúgy lehet tudni, hogy az alaplapon, mi száll el?
Amiért ezt választottam az a dupla akku, szerintem nagyon szép gép, hardvere rendben van, és ebben az árban nagyon jobbat nem találtam.
Visszaolvastam már egy csomót, mivel én eddig is megvoltam a régi Thinkpad-ek nyújtotta előnyök nélkül ezért nekem nem hiányozhatnak.
-
Tikakukac
titán
válasz antihero0112 #92704 üzenetére
Az anyagminőség nincs rendben, egy 150k-s probooknál igen. Dupla és tripla ennyiért nem, nincs.
Plusz imádnak ropogni. Első gépeket néztük pont alfánál anno, ott sírtunk, hogy mivé lettél te szerencsétlen brand.Nem tudom mi ment szét, de amikor vasvillával takarítják kifelé az adott szériát és kezdik beérni a régebbiek árát, akkor annak oka van. Jelen esetben az, amiért én sem vettem, pedig rakat lehetőség volt rá. Annyi szerencséje van, hogy Dellből és HP-ból alig van a placcon.
Hát ha a régi TP szintű megbízhatóság és minőség nem számít, akkor nyilván lehet ennek is örülni. Inkább szomorú
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
antihero0112
tag
válasz Tikakukac #92705 üzenetére
Az biztos hogy egy T430, robosztus terminátor ehhez képest. De hogy ropogna, nyekeregne stb. én ilyet még nem tapasztaltam. Az ezzel pariban lévő G1-es Probook-ot is szemügyre vettem, hát a zsanér az műanyagból van, de még az Elitebook-nak is, ebben a kategóriában az vicc kategória. Dell E7440-nek a minősége viszont fasza.
Ja és a félreértések elkerülése végett nem vitatkozni akarok, se meggyőzni Téged az állításod ellenkezőjéről. (Mondjuk meg se tudnálak, de nem is ez a célom)
Csak a véleményemet szeretném elmondani.
Viszont ahogy mondtad is, hogy most elég sok lett belőle a piacon, biztos hogy van valami bibi velük.
Szerencsére nekem még nem volt velük gond.Amikor kaptuk a T440-eket, akkor kaptunk velük egy időben T450s-eket is, meg is lepődtem, mert nem nagyon szokták 2 év alatt lecserélni a gépeket, és ezekre még 1 év gari volt. T450s-nél is ilyen siralmas lenne a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz antihero0112 #92706 üzenetére
Hát kinek mi. Én mondjuk erősen Dell szerviz és bolt körül vagyok, E7440-ről ne beszéljünk. Nekem is volt sok. Láttam is sokat. Alaplaphibás volt az összes gépem, gumi dolgok ocsmányul kopnak, alubetét hátul megint. Nono.
És akkor ugye ha híresen recsegős T430 terminátor akkor előtte meg mik voltak? Betonkocka. És el is jutottunk oda, hogy 3 gen alatt lement a francba a minőség, de hát azért faszaság. Túróst. És ezek nem egyedi dolgok, mindre kereshetsz, ezek tök általánosak, szerintem találsz darabra annyit bejegyzásből, mint palmrestes x200-at.
Egy 840 G2 meg itt van előttem, ami karosszériában 1:1 G1. Fém zsanérja van, nem tudom milyen gép volt nálad.
T450s-hez hozzértem és ennyi. Ahhoz túl új nekem.
[ Szerkesztve ]
-
antihero0112
tag
válasz Tikakukac #92707 üzenetére
Hát változik a piac, "szükség" lett a vékony, kecses, könnyebb ultrabook-okra. Mondjuk az én használatomhoz ez pont jól jön. Egy T61-est azért nem dobálnék ki-be a táskámból 2-2 percre megírni egy mail-t, meg továbbdobni, sőt nem is vinnék magammal már egy akkora dögöt., de már egy T420-at se tudnék elképzelni mindennapos hurcolászásra.
840 G1-esnek képzeld el hogy műanyag, beszarás. G2-nél nyilván rájöttek hogy ez egy kicsit erős.
Amúgy mit csinálsz szegény gépekkel, hogy ennyi gép lapos lesz nálad?
Milyen gépet használsz most?
-
MODERÁTOR
válasz antihero0112 #92710 üzenetére
250 egyelőre.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
otps
aktív tag
@edk- ~ Avocopm. OK, jó tudni! Némi visszajelzés a bolttal kapcsolatban, beleolvasva a beszélgetésekbe hátha nem teljesen off, mást is érdekelhet:
- 6 hónap garanciát kínálsz. Mi a helyzet akkor, ha találkozol egy olyan vevővel, aki tisztában van a fogyasztói jogokkal és tudja, hogy 1 év garancia jár használt termékekre is? Erre érdemes figyelni.
- Érdemes lenne feltüntetni, hogy 0%, vagy 27% áfával dolgozol. Mitől is függ, hogy melyik használtcikk-kereskedő melyiket alkalmazhatja?
- Mi lenne, ha lenne guest checkout opció? Az ember nem vesz minden nap laptopot és sokan nem akarnak csak egy vásárlásért minden webshopba regisztrálniHa a közösség szerint amúgy jó a bolt, akkor jó!
A németektől már rendelt valaki? Alap 1 egy év garancia (tehát minimum elolvasták az EU-s fogyasztóvédelmi irányelveket) és nem félnek futárral (ingyen futár oda-vissza) egész Európát lefedni. Be tudsz tenni a kosárban 3 év garanciakiterjesztést is; ezt melyik magyar kereskedő vállalná be? Első rendelésből 10 euró kedvezmény (várd meg, amíg a kód pop-up bejön), ha nem kérsz Windows-t 5 euró kedvezmény.
Van egy ilyenjük is: LUXNOTE Bewertungen & Erfahrungen | Trusted Shops
Ezeket hiányolom én a magyar online kereskedelemből: a 3rd party megbízható (viszonylag megbízható értékeléseket) értékeléseket.
[ Szerkesztve ]
-
otps
aktív tag
Más. Mit csináljak a pár felgyűlt, félig/meddig működő laptoppal? Próbáljam meg javítani és adjam el valaki végfelhasználónak? Vagy ki adná értük a legtöbbet jelen állapotukban, de legalábbis a korrekt árat? Ha valaki jó áron ad használt laptopokat, az értelemszerűen olcsón vesz... én meg viszonylag jó árat szeretnék értük kapni... apró érdekellentét.
-
Tim82
félisten
Publikusan emlegetett, kiírt nevektől leginkább tartózkodjunk, nem véletlenül megy a "rébuszokban beszélés" (nem csak ebben a topikban, a lapcsalád fórumain általában - nem véletlenül lett anonim a "Miért moderáltuk"-topik, vagy tűnt el a különféle üzleti feketelistás topikok nagy része - volt már, hogy mindenféle kellemetlen rágalmazási történetek kerekedtek ki a fórumokon).
Privátban azt és úgy kérdezel meg attól, amit/ahogy/akitől szeretnél.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
edk-
őstag
Megjegyezném még, hogy a garancia szó nem értelmezett termékfelelősségi téren. Ami értelmezett, az a jótállás és a szavatosság. Használt cikkekre valóban 12 hónap szavatosság a minimum, de csak 6 hónapon belül felismert hiba esetén kell vélelmezni, hogy a hiba oka már a tejesítés időpontjában is megvolt. Tehát az első 6 hónapban a kereskedőnek kell az ellenkezőjét bizonyítania, míg a második 6 hónapban a fogyasztónak azt, hogy a hiba oka már a tejesítés időpontjában is megvolt.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Tikakukac
titán
válasz antihero0112 #92708 üzenetére
A kecses és a vékony nem feltétlenül jelenti a szemetet. Szinte dekára annyi az elitebook is, viszont ötöd annyira nem kopik és horpad. Főleg nem recseg.
Én esküszöm ha kiszereled vagy küldesz képet műanyag zsanérpárról 840 G1-ben, megeszem a kalapomat. Ez egy 840 G1-ből van, nekem ugyanolyannak tűnik, mint az enyémben lévő, ez pedig erősen mágnesezhető is, ergo nem lehet műanyag
ehuneSokat nem teszek velük, telibe integrált rajta minden. Volt lapcsere amiatt, mert a rugó a SIM tálcában megbolondult és lőtte ki a kártyát néha. És igen. Ez alaplapcsere.
Privátban 840 G2 alaplapos gépem van, elég erősen átépítve más gépek alkatrészeivel
Mirr Murr: Ezt mindenkire rábízom mit tesz. Én ennyit tudok.
otps: What? És ott mi az olaszos egy csutka angol névben? Egyébként nem, nem róla van szó, és igen, azért van ködösítés mindig, mert úgy rádengednek egy pert és kivágnak az oldalról, mint a sz@rt, ha elkezdesz sztorizgatni és linkelni neveket. Igen, ez részben érthetetlen de ez van. Bolt nevét is azért írtam le, mert ott mint mezei ember voltam és tényleg irgalmatlanul látszott, hogy ha bepuszulnék se érnék el eredményt. Így futhattam a pénzem után.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
érdemes vergődni egy 3740qm 3840re cserélésén? ugye nem ?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Butcher82
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ismét kikötött nálam egy T60-as (úgy látszik ez már valami karma), és megint egy kicsit "érdekesebb" modell lehet. Szóval csak maga a gép jött akku és töltő nélkül, szétbeleztem, spec: T2600, 3GB RAM, 160Gb HDD, 15" IPS 1400x1050 és Ati Fire GL 5200. No, a kérdés az lenne, hogy - ehhez már nincs itthon semmi kacatom- , melyik töltő jó ehhez? Elég a 65W vagy a 90W-os kell?
[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Tikakukac
titán
-
Tim82
félisten
válasz Tikakukac #92725 üzenetére
No, azért akku nélkül inkább a 90 W-os táppal használja, ha akar alapértelmezetten normális CPU órajelet látni.
-
Butcher82
senior tag
Köszi mindkettőtöknek a gyors választ. Akkor már csak vadásznom kell egyet... ismét....
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Multibit
nagyúr
Most vettem egy kitűnő állapotban lévő T420-at
Azt szeretném tudni, hogy a mellé kapott 65 W-os töltő elég hozzá? -
Tim82
félisten
-
Multibit
nagyúr
Olvasgatom szorgalmasan a whitelist mentes BIOS mókolásról szóló korábbi posztokat. Ez a PIN-leragasztgatás nem tiszta nekem.
Korábban már sikeresen upgradeltem az X200s notim BIOS-át. Abban jelenleg egy AC7260 (félmagas) kártya üzemel, leragasztás nélkül, problémamentesen. Számomra a BT érdektelen.
Most a T420 lenne soron. Abba egy ilyen Broadcom kártyát szánok.
A kérdés: mikor, milyen esetben van szükség a WLAN kártyán bizonyos PIN-ek leragasztására? A T420-asom esetén sem használnék BT-ot. Ennél a Broadcom chipes AzureWave kártyánál is kell ragasztgatni? Esetleg arról van szó, hogy az X200s-nél még nem kellett, de a T420-nál már kell a ragasztás? -
Tim82
félisten
válasz Multibit #92735 üzenetére
X220 + Intel 7260HMW esetében kellett nekem ahhoz a 20. PIN leragasztása, hogy újraindítással ne tűnjön el a Windows számára a wifi modul.
Az 51. PIN leragasztása kellene elvileg a BT működéséhez, de nekem az sem volt stabil, így maradt a gyári modul.
Azóta egy Linuxos R61-be tettem még 7260HMW-t, ott eleve leragasztottam az említett PIN-eket és nem volt szempont a BT rész, így csont nélkül működött.
Broadcom modullal nem próbálkoztam.
-
otps
aktív tag
a lapcsalád fórumain általában - nem véletlenül lett anonim a "Miért moderáltuk"-topik, vagy tűnt el a különféle üzleti feketelistás topikok nagy része
Hát amennyire én értem az itteni moderációt, az urak csak nem szeretik a sok topikot, de van van egy máig élő és működő ilyen topik: Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
és természetesen a párja: A jó boltok topicja
Illetve a klasszikus, külső link: Tékozló Homár
Nem teljesen értem a problémát. Elég szomorú lenne, ha az EU-tag Magyarországon anonim nickeknek nem szabadna megbeszélniük a fogyasztói tapasztalataikat. Sőt, ez kifejezetten üdvözítő tevékenység lenne, fogyasztóvédelmi szempontból is.
Egy friss felmérés szerint, Magyarország a 28 EU tagállamból a 24. helyen kullog a fogyasztói jogok ismeretének tekintetében. Ez finoman szólva is aggasztó – lehet, hogy erről kellene minden állampolgárnak levelet kapnia -, mert a fogyasztóvédelmi intézményrendszer aránylag jól kiépített, illetve a fogyasztói jogok szabályozása is megfelelő. Azonban mindez hiába van, ha ennek ellenére simán elhajtják az embert a cipőboltban azzal, hogy „nem rendeltetésszerűen használta” a cipőjét vagy azt mondják az előző nap vásárolt műszaki cikkre, hogy elküldik bevizsgálásra és két hét múlva értesítik. Pénzügy és jog: a fogyasztói jogok
A sötétben tapogatózunk.
volt már, hogy mindenféle kellemetlen rágalmazási történetek kerekedtek ki a fórumokon
Áh! Lehet, hogy csak egy jó internetjogász kéne a csapatba.
[ Szerkesztve ]
-
otps
aktív tag
És ezekről a németekről van véleményetek? Külföldiek, róluk csak szabad beszélni.
Illetve láttok-e üzleti fantáziát a fenti Trusted Shops online közösségi értékelések kelet-európai terjeszkedésésre? Ilyen használt boltosok esetében különösen hiánypótló lenne. Ha mondjuk a TrustedShops.eu simán legális Magyarországon (EU-EU), akkor anonim nickek beszélgetése, a boltok egymás közötti értékelése miért nem az? (Vannak is ilyen topikok) Ha legális, akkor meg mi a probléma? Vagy tényleg csak nincs jó jogásza a Prohardvernek.
-
azbest
félisten
gondolom volt egy két precedens, amikor kellemetlen helyzetbe került a lapcsalád egy-egy furcsa vevő vagy eladó vagy fórumozó miatt és ezért félnek annyira minden kritikától. Ide is elért a hiszti, hogy van aki alpári módon képes másokhoz viszonyulni, de ha kritikát kap, akkor már rágalmazási perrel fenyegetőzik. És az ilyen szociopaták nagyon meggyőzően tudják előadni a hatóság előtt, hogy el vannak nyomva.
Ahogy az aprón büntetendő a kritika, mert az üzletrontás (még a csalás határán lévő esetekben is). Vagy a szakmaibb topicokban tilos saját cuccot reklámozni. Régebben bármilyen cucc ajánlása is tilos volt, de azért arra rájöttek, hogy igencsak értelmetlen és kontra produktív korlátozás volt, ha nem lehet leírni, mi az ajánlott hely péládul vásárlásra. Mondjuk ebben az is benne lehet, hogy próbálták üzletivé alakítani az aprót, csak nem igazán sikerül nekik.
igen, az nem ártana. Régebben volt, hogy a szabályzat kapcsán én is jeleztem problémás pontokat, amelyek még számomra is egyértelműen szembementek a jogi szabályozással. Utána át is fogalmazták.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Hát amennyire én értem az itteni moderációt, az urak csak nem szeretik a sok topikot, de van van egy máig élő és működő ilyen topik:
A linkelt rossz boltos topikban azért nem nagyon fogsz többet találni némi vásárlói elégedetlenségnél. Valamint nem fogsz PH!-s eladókkal kapcsolatos sztorit sem találni benne dögivel.
A jó boltos topik itt és most nem releváns.
Lehetséges; előtted a lehetőség, hogy felajánld ilyen téren szolgálataidat a lapcsalád staff-jának. Elérhetőségeiket itt találod: [link].
*
Félreértés ne essék: nem gondolom, hogy "topikgazdaként" valóban "gazdája" lennék a topiknak, vagy hogy nekem kellene bármilyen cenzúrát gyakorolni, erőltetni az itt megfordulókra. Nem képviselem az oldalt sem hivatalosan, nem vagyok tagja a PH!-t üzemeltető vagy rendben tartó házigazdáknak, moderátoroknak sem. Amikor én "figyelmeztetek", tessék úgy venni, hogy az illető fórumozó érdekében szólok, egy esetleges moderátori beavatkozást, szankciót megelőzendő, semmi több. "Topikgazdaként" nem vagyok hatóság, még az oldalon belül sem és azon kevés jogosultságommal sem szeretek élni, ami adott a topikban (ez kb. a hozzászólás törlés lehetősége, amivel az eddigi három évben talán egyszer éltem).[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Felraktam a T420-ra a whitelist mentes BIOS-t. A Broadcom kártyát majd az adapter megérkezte után tudom csak beépíteni (remélem elég hosszúak az antennakábelek).
Viszont! A hackelt BIOS beégetése óta minden bekapcsoláskor kapom a rövid sípoló hangokat (2x5). Megtaláltam az okát és a "megoldást" ITT. Érdemes kikapcsolni az említett funkciót a BIOS-ban? Lehet belőle hátrányom? -
kromatika
veterán
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni. van egy think pad t540p notim.és nem tudok be lépni a biosba.hiába nyomok f2 vagy f12 öt.hogyan tudok be lépni?a másik dolog,hogy nagyon úgy néz ki hogy a web camera a mikrofonnal együtt nem müködik.eszközkezelőben hol tudom meg nézni?
-
Tim82
félisten
válasz Multibit #92743 üzenetére
Az antennák elég hosszúak lesznek, amiatt nem kell aggódni.
Nem nagyon tudok elképzelni otthoni felhasználásra olyan funkciót, aminek gond lenne a TPM inaktívvá tétele.
-
otps
aktív tag
Na, ezekről a németekről tényleg van valakinek valami véleménye? Általánosságban inkább rendelnétek tőlük, mint a magyar konkurenciától? Megbízhatónak tűnnek? Miért, miért nem? Köszönöm!
A többihez: úgy látszik, beletrafáltam valamibe ezzel az internetjogász-kérdéssel; de erről majd később.
-
Dhampir
félisten
Hátránya, hogy probléma esetén külföldre kell reklamálni és visszaküldeni a gépet, ami több plusz költséggel járhat.
Az eBay-en is fent vannak, emlékeim szerint ott leírják, hogy milyen állapotú gépre számíthatsz, de úgy rémlik, hogy panasz is volt, el kell olvasni a negatív bejegyzéseket is.
-
otps
aktív tag
válasz Dhampir #92748 üzenetére
Költői kérdés: vajon kivel lehet a nézetletéréseket eredményesebben elsimítani? Egy német céggel, akiknek egy ilyen rizikós piacon, mint a használt laptopok, több, mint 44 ezer független eBay-értékelésből 99,6%-os pozitív visszajelzést tudtak produkálni (fönt linkeltem, ez egy ilyen piacon kiváló eredmény), vagy egy magyar céggel, aminek nagyjából semmi hasonló, független értékelése nem ismert? Most tegyük fel, hogy a magyar cég is egy másik városban van, mint a vevő.
Persze, még elolvasom azt a pár negatív értékelést, ami becsúszott nekik, illetve megérdeklődöm, hogy ha meghibásodik a gép garanciaidőn belül, ingyenes-e a visszaküldés. Ha esetleg nem is ingyenes, az összes fenti paraméter ismeretében vajon melyik a biztosabb út.
-
MrSealRD
veterán
Pénteken benéztem a korábban említett Lehel piaci boltba. Tényleg hatalmas készletük van üzleti gépekből és azon belül is Thinkpadekből. De! (Mert mindig van de.) Hozzá kell tenni, hogy A, B+, B kategóriákat különböztetnek meg. Az A kategóriának nincs különösebb baja. A B+-nál azért van valami. A B pedig azért már elég roki... Főleg foltos kijelzőt és kopásos hibákat jegyeznek fel ezeknél. Az A kategóriából van a legkevesebb, és a többi kategóriából van a többség. Én csak francia billentyűzetes gépeket láttam, azok is matricázva, viszont szerintem cserések. A weboldaluk egyébként nagyon korrekt, részletesen gépenként van kép és leírás... Az árakat mindenki megítéli maga...De mint minden esetben a személyes vásárlás ajánlott mert akkor nem lehet félreértés.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Cyberpunk 2077
- Windows 11
- Autós topik
- Android játékok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14.5 OLED 120Hz ScreenPad+ i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Fujitsu Celsius H760 / i7-6820HQ / Quadro M2000M / 16 GB RAM / 256 GB SSD / jó akku. / Full HD IPS /
- Dell Latitude 7490 üzleti laptop
- Hibás lenovo t570
- HP 17-cp0906ng /Ryzen 3 5300U /8GB RAM /256 GB SSD /Full HD IPS /exc. akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest