- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy tudja e vki, hogy X200as dokkolora rárakható e X220/X230...?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Tim82
félisten
válasz Dare2Live #89053 üzenetére
Igen, elég sokan tudják.
Nem rakható amúgy rá, nem kompatibilisek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Gondwana
addikt
válasz batmanéhes #89043 üzenetére
Akkor annyi a feliratozatlan Ultranav Travellernek? Cimkézni kell közfelkiàltàsra?
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
xcds
őstag
Sziasztok! Van valakinek R500-ba való n-es wifi kártyája? Lehet, láma vagyok, de aprón nem látok. Régen volt bőven fent.
-
Tikakukac
titán
válasz Butcher82 #89057 üzenetére
Ez mondjuk nálam kényszer is, 15" T60-hoz nem sok dolog van, ha akasztani kell kijelzőt vagy lapot hozzá, akkor aztán van baj. Szóval 2 tartalék gép kell, aztán ezek addig mennek amíg mennek.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Francia91
veterán
Hello. Van nálam egy alaplaphibás T61-es, annak a WIFI kártyája sztem jó lehet bele. Délután nézek FRU-t. Ha kompatibilis, folytatjuk privátban. Arra emlékszem, hogy 3 antennás N-es kártya
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tim82
félisten
válasz Francia91 #89059 üzenetére
Valószínűleg nem lesz az, T61-be jellemzően Intel 4965AGN-t tettek, R500-ban meg 5100AGN vagy ritkább esetben 5300AGN-t.
Ha Atheros kártya, azzal lehet esetleg mákotok.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Csepi95
csendes tag
Sziasztok!
Hallottatok már az Anker akksikról? És ha igen, akkor mi jót/ mi rosszat?
The real music is from Basildon
-
xcds
őstag
Na basszus. Köszönöm, de találtam egyet jófogáson és már lebeszéltem. Előbb ide kellett volna benézni...
-
Butcher82
senior tag
válasz Aethelstone #89070 üzenetére
Sajnos még csak 3.0
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
-
RoboGuru
tag
Kinek melyik kenőanyag vált be venti tengelyének kenéséhez?
Grafit vagy réz zsír, szilikon zsír vagy valamilyen olaj?Már nem tudom mi jó rá, mert pár hét vagy hónap elteltével megáll a venti. Vagy ez valami mágnesességi probléma lehet?
www.rendszerguru.hu
-
-
Francia91
veterán
válasz Chaser #89080 üzenetére
Ha csak utazok vhova, akkor bőven elég a T410-es, nem kell a 3,5 kg-os 8560W
Főleg, hogy tavasszal cserélem a 8560W-t egy Dell Precision M6600/6700-asra, az még nagyobb dög"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Augusztusban voltam Erdélyben motorral egy ismerős társaságában. A hátizsákban ott volt a 8560W lementeni a képeket és videofelvételeket. Na itt jöttem rá, hogy ez rohadt nehéz ilyen utakra, és nem kell nagy kraft arra, amire viszem. Így jött képbe a T410, főleg ilyen áron, ilyen állapotú (40 ezer)
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
HSM
félisten
válasz Francia91 #89084 üzenetére
Hát igen, nekem a 15,6"-os notikkal mindig is az volt a bajom, hogy mobil használatra túl nagy tepsi, asztali gépnek meg atom pici.... Én amúgy ezzel 13-14"-al eléggé megtaláltama számításom, ami azt illeti. Nem bántam meg, hogy 2 éve T420-at vettem, egy T410es után.
Amúgy ne nézd le a kis T410-est, prociban teljesen jól megy az, csak a GPU/IGP csirke.A motorozást is jól bírta, a T420-amban van már nagyjából 4000 km motoron, hátizsákban.
[ Szerkesztve ]
-
lajoslor
csendes tag
Milyen akkut ajánlotok Thinkpad x230-hoz?
LG és SANYO gyártmányokat láttam a boltok és az ebay kínálatában.
Gyártási idő sajnos legtöbb helyen nem szerepel. -
-
azbest
félisten
válasz RoboGuru #89074 üzenetére
Nem tudom a többiek miért kennek különböző dolgokat a venti csúszócsapágyába. Gyárilag szerintem mindegyik száraz. Ha valamit belekennek, csak hamarabb fog belerakódni a por szerintem.
Én úgy csináltam, hogy kivettem a hűtésből a ventit. Ecsettel letörölgettem, kifújtam ahol lehetett. A lapátos házat pedig akár ki is lehet mosni, mivel az csak műanyag és a bele ragasztott mágnest tartalmazza. A mágnes felületére szokott rárakodni sok kosz és azzal dörzsölődik össze a motor, amikor piszkos.
Majd a végén a ház belsejét és a motoron a tengely lyukát lefújtam szilikon sprével [link]. Ez teljesen felszárad, síkos felületet hagy maga után. És a port sem gyűjti.
A fan error amiatt is lehet, hogy a fordulatszámot nem lehet már kiolvasni a motorból. Pont vidéken voltam tartalék alkatrész nélkül, amikor így jártam, előbb lassítva próbáltam használni a gépet, mert úgy passzívan épp elment, de aztán kiderült ,hogy a venti pörög ahogy kell, csak 0 fordulatszámot jelzett a program.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz lajoslor #89090 üzenetére
Lehetőleg olyat ami eredeti, de leginkább olyat ami működik is rendesen. Vannak ezek a vicces gyári akkuk amik 35% alatt lekapcsolnak, meg néha tölthetetlenek. Egyszer vettem fórumtárstól ilyennel szerelt gépet, az akku végül 500ft-ért ment el hobbistának.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
RoboGuru
tag
Ha egy darabig áll a gép utána megszorul a venti, elég nehezen lehet megpörgetni is és szinte úgy kell bekurblizni. A nyíláson ezt már (másik értelemben is) fújhatom, ki van emelve a billentyűzet úgy használom. A vezeték rendben van. Nem tudom mitől tud így megszorulni, de mikor végre elindul akkor megy mint a mérgezett egér, mintha csak beakarná hozni az eddig elmaradt köröket. Más gépeknél kenhettem rá gépzsírt is, azzal sem volt gond soha.
www.rendszerguru.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest